Padlóösszefolyó, szifon szigetelés?
A zuhanyzó felőli sarokban nedves lett a fal, kb 10 cm szélesen és 40 cm magasan. Amikor nem vagyunk itthon, és nem zuhanyzunk, rögtön kiszáradt csontfehérre a tégla, szóval biztos, hogy a zuhanyból nyeri a nedvességet.
A szomszéd vízszerelő szerint az összefolyó szifon illesztésénél lehet szar a tömítés, kiszilózta, de gyakorlatilag ledobta az egészet. Mivel lehetne ott tömíteni?
Inkább rakj fel kèpet a helyszínről, amin látszik hol a zuhany, az összefolyó ès vizesedès. Így nehèz bármit írni.
Ha cső csúszott szètt, azt szilóval ki nem javítod ès nem is látszik.
Mint tudjuk, a fürdőszoba összefolyó a vízszerelők bosszúja.
kb. pont annyi értelme van, mint a szobák között a küszöbnek.
Magyarul semmi értelme, és csak probléma van/lesz vele, de valamiért ragaszkodnak a beépítéséhez. (Plusz pénz nekik.)
Szinte sehol sem látok ilyent külföldön.
A családi házamban pl. állandóan eldugult.
Kibontottam miközben sokat anyáztam, de kiiktattam.
Azóta nincsen se vizesedés se dugulás!!
(Mondjuk nem is teszi be hozzám vízszerelő a lábát az avitt hülyeségeivel...)
"A vízszerelőnk (aki elvileg maga csinálta ezt a rendszert..) azt mondja, nem az ő dolga ezt megcsinálni, ő már ehhez nem ért, és keressünk szakembert."
Sajnos itt is beigazolódott, hogy ma már minden kókler "szakembernek" hazudja magát, ami csak addig tart amíg a pénzt átveszi.
Ha meg baj van mert elcseszte, akkor keresni kell egy VALÓDI szakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!