Lányok, odaköltöznétek egy ismerős sráchoz a lakásába, mint lakótárs?
Ennyi ismerkedésből nem sokat tudsz meg róla. Sőt, pont a fontos esetleg döntő természete viselkedése marad rejtve. Ennyiből senkit sem ismersz, csak ismerős címszó alatt esetleg könnyebben beengeded. Lehet, hogy nem vadidegen, de nem is ismered rendesen; akár csalódhatsz is benne.
Más beszélgetni párszor (a netes társalgás meg semmit sem ér), vagy hosszabb idő alatt kiismerni, megismerni valakit; mondjuk 3 éve osztálytárs vagy hasonló.
Én biztosan mennék, egy koleszban még ennyi privát szféra sincs, kosz, zaj van sokszor, az idegesítő szobatársak lehetségességéről nem is beszélve, hiszen nem tudhatod, kiket fogsz ki.
Itt egy emberrel kéne együtt lakni, aki nem totál ismeretlen ráadásul. Persze valóban jobb lenne a külön szoba, de ez sokszor nagyobb lakásokban sem adatik meg, ha több lakótárs is van. Vagy ha igen, akkor biztos, hogy sokkal többet kell fizetni.
Én tuti bevállalnám:)
Én ilyen feltételekkel nem mennék, de nem is hívnék oda senkit magamhoz. Egy szoba, ahová visszavonulhat, pakolhat, alhat ameddig akar, mindenképpen szükséges.
Amiről Te írsz helyzet max a barátnőmnek (csaj vagyok) pár éjszakára,de bizonyára keresne más lehetőséget Ő is, bármilyen jól kijövünk.
Koleszban sem más a helyzet, tudom, egy szobában ketten/hárman, esetleg többen, is vannak de az kolesz, ott mindenki úgy él,nem magánlakás.
De persze Te tudod...
Azèrt egy koleszba van "házirend" nem vagy magadra ha gond van.
Magánlakásban ez nem lesz meg. Viták is kènyelmetlenebbek, nem kapsz segítsèget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!