Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez mégis milyen kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mégis milyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok van egy férfi az életembe akit 3 éve ismerek,mindig is forrt köztünk a levegő nagyon jó barátom)! Viszont valamiért 1 évig megszakadt a kapcsolat,én lakást kerestem és jofogáson pont ez a férfi hirdetett ,hogy lakótársat keres,felhívtam és 2 nap múlva nála laktam Igy jo is mert segíthetek neki a kiadásokban kaja stb+ a lakbért fizetem.

Ahol lakom az egy 6 szobás nagy lakás 2 emeletes Én a tetőtérbe lakom,ö lent .

Viszont 3 hónapja lakom itt,azóta folyamatosan velem alszik,és minden nagyon de nagyon jó vele, ugy érzem én szerelmes vagyok belé imádok neki főzni és kedveskedni ,imások vele csókolózni,mert olyan jo érzésekkel táplál.

Viszont mikor megkérdezem tőle,hogy mivan köztünk? o azt mondja ,hogy semmi csak barátok vagyunk,de o is mondja nekem,hogy Szeretlek,de nem szerelmes...

Néha vannak be szólogatásai hogy én egy idegen vagyok aki csak itt lakik..meg ne üljek az ágyon mert dagadt vagyok és kijönnek a rugók miattam! Én minden percben rá gondolok.

Tegnap is kedveskedtem neki a túrórúdi a kedvence vettem neki 50 db ot,de beszólt,hogy o nem ezt a fajtát szereti:(

Pedig mindennap főzök kedveskedek takarítok

Ennek a férfinak 36 évesen nem volt még kapcsolata csak Sex..

Én mondtam neki,hogy nem szeretnék barátság extrákkal,én többet akarok ,mert szeretem..persze nem akarom elrontani a barátságunkat

2018. febr. 20. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez kerlek szepen ket 30-as ember kapcsolata akik 14 eves szinten vannak.
2018. febr. 20. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, fiatal nő létedre etetsz egy pasit és nyalod a valagát, miközben ő szó szerint megaláz téged? Ez egy számodra mélyen megalázó kapcsolat.
2018. febr. 20. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy egyoldalú, rád nézve mélységesen megalázó kapcsolat. Nem barátság, mert a barátok nem bántják egymást, nem csókolóznak, és nem gondolnak egymásra állandóan.

Ez a pasi egyszerűen csak kihasználja, hogy bele vagy esve, és mivel reméled, hogy több is lehet, ezért mindent elviselsz.

2018. febr. 20. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, dagadt vagy.😃 De annyira mégse, ha a farkát dughatja beléd...

Ez nem kapcsolat, nem is volt, és nem is lesz az.Sajnálom, ha ez fájni fog kérdező, de itt te vagy a legnagyobb hülye, mert nem küldted még el a büdös francba, hanem még szét is rakod neki.Ennyire nem tartod magad semmire sem?

2018. febr. 20. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem akarod elrontani a barátságotok? Milyen barátságot? Ez nem barátság, hogy dugtok, meg szavakkal bánt és aláz mikor jól esik neki..

Semmi önbecsülésed sincs? Nyalod a s.ggét, kedveskedsz ennek a majomnak a semmiért, hogy aztán még beléd is rúgjon.

Miért nem volt még majd 40 évesen kapcsolata? Mert nem akart. Neki arra kell egy nő, hogy néha kielégítse, aztán ennyi.

Most vagy hagyod magad tovább alázni, szétteszed neki a lábad mikor csak kéri, meg még a wc-t is lehúzod neki, vagy belátod, hogy semmi értelme ezt folytatni, és otthagyod, keresel másik albérletet.

2018. febr. 20. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyszer én is belementem ebbe. De ugye az eszed neked is azt mondja, hogy ez nem normális?

A férfit le kell építeni és el kell küldeni a búsba... Ezt csak te akarod, te képzeled oda részéről az érzelmeket. Ha ő is szeretne, akkor nem alázna meg ilyen beszólásokkal!

2018. febr. 20. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Arany drága bogaram! 27 évesen már lehetne annyi eszed, hogy ha odadobod maga egy pasinak, a büdös életbe nem fog tőled komoly kapcsolatot akarni. Az ember életében csak annak van értéke, amiért megdolgozott, amiért megküzdött. Amit/akit csak úgy kap, annak nincs becsülete, nincs értéke. Egy értéktelen rongy emberrel pedig senki sem akarja összekötni az életét.
2018. febr. 21. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!