Ha folyamatosan újra felrakja családtag, ismerős, lakótárs ugyanazt a lemezt?
Elhiszem hogy zavar, de mint írtam, semmit nem tehetsz ellene és ez még egy apróság. Belemehetsz egy semmiség miatt egy háborúba(nem takarítod többé a közös helyiséget, te is zajongsz stb), de ettől csak rosszabb lesz minden. Inkább azt kellene elérni, hogy ne kapd fel azonnal a vizet egy semmiségen, mert akkor persze hogy nem tudsz elaludni, mert csak hergeled magad. De az biztos, hogy aki belelendül a szexbe az nem fogja lehalkítani magát, mert élvezi és ez normális.
Ha pedig végképp nem bírod, akkor költözz el, maximum ott meg buli lesz egész éjjel, na az keményebb.
Úgy csinálsz mint egy 13 éves. "Fiatal koromban túl korán hallgattam ilyeneket".. Úristen, ezt remélem te se gondolod komolyan kifogásként.
Inkább mondd azt, hogy egyszerűen zavar és kész.
Kérd meg, hogy az együttléteket a barátnőjénél intézzék. Az nem zavar téged, hogy feljár a lány, de neked egyszerűen kellemetlen, kényelmetlen az, hogy hallgatnod kell őket, nem tudsz felszabadultan járkálni a lakásban stb.
Nincs ebben semmi bonyolult, meg kell neki mondani, hogy mivel vannak közös részek ezért vannak szabályok is amiket illene betartani és figyelembe venni azt is, hogy nem egyedül él tehát köteles ő is alkalmazkodni.
1. nincs barátnőm, de ha lenne sem vagyok ilyen feltünésviszketéses, hogy csakazért is nyögni fogok jó hangosan....
2. Most meló nélküli vagyok, olcsón vagyok itt most örülök, ha ezt tom fizetni.
3. Ez a szomorú, hogy se nem kemény gyerek, hogy azért csinálná hogy úgysem szólok vissza, semmi ilyesmi... csak figyelmetlen, minden dolgot magáról elterelő gyerek.
Azt fogom csinálni, hogy egyszer elkapom a nőjét és beszélek vele négyszemközt, hogy most mivel volt ez, ezelőtt nem akartam neki mondani hogy legyenek hallkabbak, mármint értitek a nőjének, de hátha ő okosabb... bár amennyit hitegeti és mégis aláfekszik nem is értem mit vár, mire vár, egy év után komooly már úgysem lesz a dolog a srác részéről....
Bocs, nem tartozik a kérdéshez, de erre felfigyeltem:
"Jön a csaja nekem is panaszkodni, hogy már egy éve együtt vannak, ő szeretne vele komolyabban, együtt mutatkozni stb, de a srác nem akarja, terel, stb.Én sajnálgatom, neki adok igazat, két napja már szakításon gondokodott, errefel tegnap feljön este, tíz perc múlva már a nyögést hallgattam"
Nem kell sajnálgatni a csajt. Tipikusan az a csaj, akit a jópasi ürítésre használ, komolyabban nem kell neki, de a csaj bele van zúgva, és hiába csak dugásra van használva, ő annyira szerelmes a jópasiba, hogy inkább marad kapcarongy, mint hogy szakítson. Többet ér a méltóságánál az, hogy néhányszor beleürítsenek. Hülye csaj, ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!