Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket látott már meg vmelyik...

Titeket látott már meg vmelyik családtag meztelenül? és hogy történt?

Figyelt kérdés

engem tegnap meglátott hugom zuhanyzásközben és kicsit ciki volt...

kort és nemet is írjatok

2012. okt. 2. 23:29
1 2
 1/13 intrepid ***** válasza:
92%
Évekig jártam nudizni, inkább az a kérdés, ki nem látott még, semmi extra amit rejtegetni kellene, innentől nem érdekel. A fiam már nagy, 20 évesen beszólt, hogy neki nagyobb van, azt válaszoltam neki, hogy én ezzel a kissebbel is megcsináltam őt. Azóta nem jött elő ez a téma.
2012. okt. 2. 23:37
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Mióta az eszemet tudom nem még fürdő ruhában a strandon is kell egy kis idő hogy feloldódjak nem vagyok duci egyáltalán csak szégyellős... nem is tudnám hogy kezelni a helyzetet ha mundjuk meztelenül meglátna az egyik család tagom... szerencsére be lehet zárni az ajtót a fürdőszobában és én mindig élek a lehetőséggel :) 18/lány
2012. okt. 2. 23:47
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Mar a kerdest sem ertem. Csaladtag otthon miert ne latott volna mar meg meztelenul? A lakasban nem bujdokolok paravannal hanem nyugodtan levetkozunk egymas elott a furdozoba sincs zarva mig en vagy barki furdik a csaladban a masik epp fogat v kezet is moshat. Nekem ez a normalis nem pedig az hogy mindenki bujkal a masik elol :-)
2012. okt. 2. 23:51
 4/13 anonim ***** válasza:
38%

Láttak és Látnak is bármikor ha úgy van, nincs takargatni valóm, nálunk bevált szokás hogy simán kimegyek csupaszon a konyhába inni pl fürdés előtt

20/F

2012. okt. 2. 23:51
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
3-as vagyok elfelejtettem 41/L
2012. okt. 2. 23:52
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Rajtam min. bugyi van! Föleg apu elõtt nem perverz de azért nálunk nem divat pucizni!
2012. okt. 3. 00:08
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
Hát engem olyan 11éves koromig apám, onnantól csak anyukám, a húgom meg a párom. Ők nem is zavarnak, ha meztelenül látnak, nincs mit szégyellnem (előttük). 18L
2012. okt. 3. 00:13
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
Nem, és nem is szoktunk meztelenül rohangálni a lakásban, zuhanyzáskor meg halljuk hogy ott a másik mert ugye csobog a víz, szóval nem nyit senki rám szerencsére.
2012. okt. 3. 00:19
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Látott már a 4 éves húgom meztelenül. Látott a nagymamám zuhanyzás közben meztelenül, és anyukám is látott meztelenül.

Ja és valószínűleg az összes rokonom és a család barátai is láttak meztelenül amikor kisbaba voltam. :P

20 éves vagyok, és szerencsére kinőttem a szégyenlősséget de ezt csak a páromnak köszönhetem! :)

2012. okt. 3. 09:39
 10/13 anonim ***** válasza:
43%

Engem a lakástulaj látott meg, mert egy unatkozó öreg nő, aki bemászkál állandóan, én meg jöttem ki a fürdőből. Kicsit elegem van már belőle.

35/N

2012. okt. 5. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!