Titeket látott már meg vmelyik családtag meztelenül? és hogy történt?
Figyelt kérdés
engem tegnap meglátott hugom zuhanyzásközben és kicsit ciki volt...
kort és nemet is írjatok
2012. okt. 2. 23:29
1/13 intrepid válasza:
Évekig jártam nudizni, inkább az a kérdés, ki nem látott még, semmi extra amit rejtegetni kellene, innentől nem érdekel. A fiam már nagy, 20 évesen beszólt, hogy neki nagyobb van, azt válaszoltam neki, hogy én ezzel a kissebbel is megcsináltam őt. Azóta nem jött elő ez a téma.
2/13 anonim válasza:
Mióta az eszemet tudom nem még fürdő ruhában a strandon is kell egy kis idő hogy feloldódjak nem vagyok duci egyáltalán csak szégyellős... nem is tudnám hogy kezelni a helyzetet ha mundjuk meztelenül meglátna az egyik család tagom... szerencsére be lehet zárni az ajtót a fürdőszobában és én mindig élek a lehetőséggel :) 18/lány
3/13 anonim válasza:
Mar a kerdest sem ertem. Csaladtag otthon miert ne latott volna mar meg meztelenul? A lakasban nem bujdokolok paravannal hanem nyugodtan levetkozunk egymas elott a furdozoba sincs zarva mig en vagy barki furdik a csaladban a masik epp fogat v kezet is moshat. Nekem ez a normalis nem pedig az hogy mindenki bujkal a masik elol :-)
4/13 anonim válasza:
Láttak és Látnak is bármikor ha úgy van, nincs takargatni valóm, nálunk bevált szokás hogy simán kimegyek csupaszon a konyhába inni pl fürdés előtt
20/F
6/13 anonim válasza:
Rajtam min. bugyi van! Föleg apu elõtt nem perverz de azért nálunk nem divat pucizni!
7/13 anonim válasza:
Hát engem olyan 11éves koromig apám, onnantól csak anyukám, a húgom meg a párom. Ők nem is zavarnak, ha meztelenül látnak, nincs mit szégyellnem (előttük). 18L
8/13 anonim válasza:
Nem, és nem is szoktunk meztelenül rohangálni a lakásban, zuhanyzáskor meg halljuk hogy ott a másik mert ugye csobog a víz, szóval nem nyit senki rám szerencsére.
9/13 anonim válasza:
Látott már a 4 éves húgom meztelenül. Látott a nagymamám zuhanyzás közben meztelenül, és anyukám is látott meztelenül.
Ja és valószínűleg az összes rokonom és a család barátai is láttak meztelenül amikor kisbaba voltam. :P
20 éves vagyok, és szerencsére kinőttem a szégyenlősséget de ezt csak a páromnak köszönhetem! :)
10/13 anonim válasza:
Engem a lakástulaj látott meg, mert egy unatkozó öreg nő, aki bemászkál állandóan, én meg jöttem ki a fürdőből. Kicsit elegem van már belőle.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!