Bántalmazzák barátnőmet és anyját az anya szeretője, de titkolják mert félnek. láttam a nyomokat meg volt hogy félholtra verve találta az anyát meztelenül pénzüket mar regebb ota tart a lányt 2 hónapja ismerem mit tegyek nem lehetek mindig velük?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 17:05
1/6 anonim válasza:
Amikor a srác megveri őket (főleg félholtra) akkor mentőt hívni, látleletet venni,és menni a rendőrségre.
Ha hagyják magukat ,akkor nem is kell csodálkozni,hogy a pasas mindig megveri őket.. Tessék elmenni a rendőrségre feljelentést tenni.
2/6 anonim válasza:
Jelentsd fel a vadállatot!!! Hívd át az anyját meg a barátnődet amig kimennek a rendőrök.
3/6 anonim válasza:
Hívd fel rá a figyelmet, hogy csak a csicskák, vernek nőt, ha nem tetszik neki, esetleg hőbörög, (támaszd meg az állánál):)
4/6 anonim válasza:
Én csak azt nem értem,hogy ilyen esetben miért nem tesznek rögtön feljelentést. Inkább megvárják,hogy ténylegesen tragédia történjen? Így sokkal több félni valójuk lesz ha nem is próbálnak ellene tenni
5/6 anonim válasza:
A barátnőd anyja megérdemli,ő választott ilyen szeretőt,viszont a barátnődet azért sajnálom.Mit tehetnél vagy tehetnének?Go rendőrséghez,mi itt nem tudunk segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!