Ha folyamatosan újra felrakja családtag, ismerős, lakótárs ugyanazt a lemezt?
5. vagyok
Értem, de ezt neki inkább ne mondd kifogásként, én elhiszem, hogy szar volt hallgatni, de egy felnőtt ember életében ezek a dolgok természetesek. Az meg egy másik tészta, hogy ők hangosak.
Kössetek kompromisszumokat.
A pénzt illetően azt javaslom, hogy havonta 50 forintot fordíts te is meg ő is arra, hogy tudjatok venni tisztítószereket. Havi szinten összejön kb 400 ft. Mivel tisztítószert nem kell venni havonta ezért több pénz is összefog így jönni. A havi 50 forint meg nem egy megterhelő összeg és ha szükség van valamire akkor mindig lesz x összeg amiből tudsz vásárolni.
Mondd meg neki, hogy amíg te a szexuális életedet nem úgy intézed, hogy van egy lakótárs is mellette, akkor ezt szeretnéd kérni tőle is, hiszen a lány egyedül lakik és ott megtudják oldani úgy, hogy nem zavarnak vele senkit.
Ez a takarítószer vásárlás meg olyan mint amikor hoztam neki a boltból vizet, azt is ha nem mondom simán nem fizeti ki. Mondja, hogy nemsokára jön, és fizet... ez kb tíz perc volt, és elfelejtette.
Vagy mikor lány ismerősöm mondta, hogy fizet ő a kártyájával a menzán az övét is és majd odaadja neki a lóvét, mert azt ő csak kajára tudja beváltani. És még mondja " ja, majd adjam oda a pénzt?" dikk gondoltam magamban, nem, kétezer ft-ot csak úgy egy idegen neked vesz kaját érte.... szóval vágjátok milyen lehet már?
10-es vagyok.
Igen, tipikus sztori. Általában nagyfarkú / jóképű / babaarcú / magas (ezek közül tetszőleges kombináció) srácoknak szoktak elnézni mindent bizonyos csajok, azt is, hogy csak dugásra használják őket, amúgy meg le vannak szärva. Szóval a lakótársad ezen tulajdonságok valamelyikével rendelkezhet, és egy jó farok megéri a csajnak azt, hogy hülyének nézzék.
Aztán persze siránkozik a csaj, hogy ő már "szejelmet meg komoly kapcsolatot szejetne brühühüh", de ha egy csaj ennyire hülye, hogy nem jön rá, hogyha már egy éve csak dugásra használja egy pasi, akkor az mindig is dugásra fogja használni, az megérdemli, hogy csak ürítésre használják és hülyének nézzék.
Szerintem te tutyimutyin állsz a dolgokhoz. Nem rosszindulatból mondom, de kicsit legyél már akaratosabb, rámenősebb mert így örök életedbe kifognak használni mások és el leszel nyomva.
Állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy mit szeretnél. Ez meg, hogy nem akar fizetni.. Ez is olyan, hogy egyszer szóltál neki aztán ráhagyod mert nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni.
De ez nem így működik! Megbeszélitek, hogy minden hónap 10.-én beraktok 50 ftot mindketten egy dobozba és kész.
Kicsit állj már ki magadért meg az érdekeidért mert így el fogsz veszni a világban!
Kérdező, azon kell változtatnod, hogy ennyire erős érzelmekkel reagálsz a dolgokra, és ennyire udvarias vagy meg minden. Ez akkor kifizetődő, amikor a másik fél és legalább annyira figyelmes és udvarias mint te. Amúgy meg mit töröd magad?
Egyszer próbáld ki, hogy teljesen leszärod. A saját zajaidra se figyelsz, meg az övéikre se. Gondolj bele, hogy őket se érdekli, te mit érzel, akkor téged miért érdekelne? Ha ezt a hozzáállást belül el tudod sajátítani, akkor teljesen immunis és közömbös leszel egy idő után, és felszabadultabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!