Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényelmetlenül érzem magam a lakótársammal. Elküldjem?
Beszéld meg vele, hogy ő hogyan érzi magát.
Sokszor csak kérdezni kell és őszintének lenni... Ha jól csinálod, akkor nem veszíthetsz.
Van egy lakásod. Üzleti kapcsolatban vagytok. TE adod ki neki a szobát. Ő fizet neked. Ő van alárendelt helyzetben, akinek alkalmazkodnia kell.
Beszélgess vele egyenrangú félként, hogy ő mit szeretne, ő nem látja-e ezt, amit Te? Esetleg ő így érzi-e vagy mi van?
Szerintem az van, hogy ökör vagy, és nem is alapjáraton. Meg az első válaszolónak is írom, hogy éppen erről van szó. Ez egy üzleti kapcsolat. És nem rossz ügyfél a csaj, hanem a kérdező srác egy idióta baroarcú, mert nem tudja eldönteni, hogy dugja e, vagy barátkozzon e, vagy mitcsináljon az 'albérlőjével". Mondjuk semmit?
Baromi jó partner vagy, igazán megbizható. Ha lehet ird már ki a neved és telefonszámod, hogy mindenki tudja, melyik az a főbérlő, akihez a világért sem költözne. Felháborító.
Miért küldenéd el? Semmi rosszat nem tett szerencsétlen. Inkább beszélgess el vele, hogy mi a szitu, vagy próbálkozz be nála, ha bejön neked.
De irigyellek bakker, hogy 24 évesen saját lakást tudtál venni. :D Plusz még fiatal csaj lakótársad is akadt. :D Már csak az lenne az igazi, ha össze is jönnétek. :)
Hogy nekem mi a fäszért nem volt ilyen mákom anno? Pedig Istenien kijövök a művészlélek típusú lányokkal. Ejjj. :P
Figyi, miért kéne elküldened? Nem lehet, hogy tulajdonképp vonzódtok egymáshoz, csak suták vagytok kifejezni? Kéne egy indító rúgás valamelyikőtöknek. Vagy nem tetszik neked?
Nem hiszem, hogy el kéne küldened. Ahogy írták beszéljétek meg a dolgot. Amúgy nem vagy köteles barátkozni a lakótársaddal, de ha részegen jól elvagytok akkor szerintem ez józanul is menne, ha kicsit elengednéd magadat.
Ha mégis kirakod nem kell kapásból, megmondod, hogy mi a helyzet, és adsz neki időt, hogy találjon új albérletet.
Basszus szegény lány :/ Ő biztos azt hiszi ,hogy minden a legnagyobb rendben , szerintem még bír is téged. Erre te ilyen szemét vagy vele a háta mögött, utálom az ilyen embereket.
Miért nem mondod inkább a szemébe ,hogy bocs egy antiszoc gyökér vagyok és nem tudok feloldódni ha itt vagy ezért zavarsz nagyon úgyhogy húzzál el. Biztos jól esne neki az is. Kiteheted ha akarod de szerintem nagyon szemét húzás lenne így az év vége felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!