Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha kényelmetlenül érzem magam, ha randin a fiú akar mindent fizetni?
Figyelt kérdés
Eleve nagyon nem bírom, ha valaki pénzt költ rám, mert rosszul érzem magam tőle. Ez randin még jobban érvényesül, és ilyenkor mindig felajánlom, hogy legalább a felét én fizetem. Persze ilyenkor legtöbben azt mondják, hogy hagyjam, ők fizetik. Az rossz lenne, ha ilyenkor mégis szeretnék felezni?
P.S.: Lány vagyok
2014. szept. 30. 22:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem szimpi gesztus. De én nem hagynálak fizetni :P
2/7 anonim válasza:
Becsülendő a hozzáállásod!
Az elején én sem hagynám, a második randira pl te ajánld a helyet és akkor mondhatod hogy te hívtad meg, és akkor egyszer te egyszer ő. Ez így fifti fifti
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Nekem az egészet fizethetnéd
4/7 anonim válasza:
Ő azt mutatja feléd hogy adni akar neked. Vegyél neki valamit, értékelni fogja. Pl hívd meg egy kávéra vagy egy röviditalra, vagy valamire randi végén. Értékelni fogja, hogy te is adsz neki. Az már más kérdés ha felajánlja hogy ő fizeti azt is, állj egy kicsit a sarkadra, hisz te hívtad meg ;)
5/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, már szégyellem lenyúlni barátom zsebpénzét, mert szerintem ez az. Cserébe mindig kedveskedek neki valamivel.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, az eddigi válaszokat. :)
Legközelebb alkalmazni is fogom amiket mondtatok. :)
Amúgy miért érzik úgy a fiúk, hogy nekik kell fizetni? És ami még jobb kérdés: Egy csomó lány miért várja el ezt?
2014. szept. 30. 22:20
7/7 anonim válasza:
Én is mindig kellemetlenül érzem magam a meghívásoktól, jól esik meg minden, de olyan érzés, mintha tartoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!