Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha három randi telt el úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha három randi telt el úgy, hogy a pasi még csak hozzá sem ért a lányhoz, akkor nem akar semmit, hagyni kell? 25 éves srácról van szó

Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
dehoogy, lehet hogy csak félénk :) ilyenkor enyhén kezdeményezhetne a lány, és ha még mindig semmi, akkor el lehet gondolkodni. de ebből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket :)
2014. szept. 27. 17:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Akárhányszor közeledek felé, egy kicsit elfordul, vagy csak simán nem viszonozza. De mindig elhív mindenhova és állandóan érdeklődik ha beszélünk.
2014. szept. 27. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet, aszex.
2014. szept. 27. 17:35
 4/13 anonim ***** válasza:
jó félénk lehet a srác... :D
2014. szept. 27. 17:36
 5/13 piriiiiii ***** válasza:

Talán nem akarja elsietni.

Bár azért egy sima érintés normális lenne első találkozáskor is...

2014. szept. 27. 17:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért három randi nem olyan sok. Ennyi ismeretség után én sem szoktam általában fizikai kontaktust kezdeményezni, pedig nem vagyok félénk.
2014. szept. 27. 17:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapig birtam ezt. Kezdeményeztem, puszi, csók, de nem rámenősen. Csak már tényleg untam.

Megmondta az elején,hogy ő nem olyan,mint a legtöbb pasi,nem fog egyből rámugrani, később bevallotta,hogy többet érez. De semmi! Semmi nem történt beszélgetéseken,sétálgatásokon kívűl.

Nem birtam tovább, amit csinált, vagyis nem csinált, teljesen az ellenkezőjére utalt annak amit mondott.

Sajnos megszerettem, nehéz volt, de befejeztük. Azóta is bánom,hogy nem folytattuk, értelmetlennek látszott.

Pár évvel később találkoztunk, semmit se kellett mondania ahhoz,hogy lássam rajta ugyanazt a fájdalmat amit én is éreztem.

2014. szept. 27. 17:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is félénk:)Ebben az esetben neked kell megtenni az első lépést vagy konkrétan utalni kell rá.Vannak még komoly emberek akik komolyabban állnak a nőkhöz mint a nagyátlag.
2014. szept. 27. 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Miért smároljon le, ha NEM ismer?
2014. szept. 27. 19:26
 10/13 piriiiiii ***** válasza:
Utolsó, ki beszélt smárolásról? :O
2014. szept. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!