Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar elhívni akkor hívjam el én?
Figyelt kérdés
van egy fiú kétszer taliztunk kb 1hónapja azóta nem de hébe hóba beszélünk facebookon.Én még szeretnék vele találkozni de ő nem kérdez rá az előző két talit ő találta ki.. Most hívjam el én vagy hagyjam mert nem érdeklem? L/182014. aug. 17. 01:37
2/10 anonim válasza:
hát ha már 2x volt találka lehet most azt várja te kezdeményezd...
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm ..jöhetnek még válaszok :) de nem venné nyomulásnak? nem bírom a vissza utasítást..sokszor buktam már be. :( ezért félek :(
2014. aug. 17. 01:49
4/10 anonim válasza:
Egy találkára való felhívás egyáltalán nem nyomulás.
5/10 A kérdező kommentje:
igazából fontos nekem a pali és nem akarok csalódni :/ a fiúk szeretik ha a lány próbálja meg elhívni a srácot?
2014. aug. 17. 02:04
6/10 anonim válasza:
Hívd el. Ha nemet mond legalább tudod, hogy nem érdemes rá várni, és tovább léphetsz.
Egyébként lehet tényleg arra vár, hogy most te hívd.. :) Ő már megtette az első lépéseket, most a te lépj.
7/10 anonim válasza:
* most te lépj.
Szorítok nektek :D
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 17. 10:57
9/10 anonim válasza:
Ha a legutolsó randin a te szádból elhangzott az, hogy majd hívjál, vagy majd írjál, akkor te ne lépj semmit. De ha nem mondtál neki ilyet, akkor egyszer megpróbálhatod, írjál neki, hogy rég hallottam felőled, mit csinálsz mostanság, van kedved egy kiránduláshoz? Pld.
10/10 A kérdező kommentje:
nem..nem mondtam neki ilyet..de az a baj h hiába szeretném elhívni nem merem :/ de azért köszönöm a választ :)
2014. aug. 18. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!