Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizni akar velem egy fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni akar velem egy fiú, de épp fogyásban vagyok, hogyan és meddig tudom halogatni a randit?

Figyelt kérdés
Szóval épp fogyókúrázom, őt neten ismertem meg. Szeretném, ha vékonyan látna először, de nagyon találkozni akar és nem tudok már mit kitalálni miért nem megyek. Amúgy nem miatta kezdtem el fogyókúrázni, még jóval előtte, de tudom neki a vékony lányok tetszenek, ezért nem érné meg most találkozni vele. De most nem tudom mit csináljak, mert nagyon türelmetlen típus.

2014. júl. 14. 20:05
 1/9 Umaku ***** válasza:
Ha még sokáig halogatod akkor már nem fogod érdekelni.
2014. júl. 14. 20:06
 2/9 ASOT ***** válasza:
ÉS meddig halogatnád?? :) Még negyedévig? vagy félévig? :)
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán megkéne neki mondani az igazat, ha tényleg rendes, akkor nem fog elhúzni. De szerintem úgy is tetszeni fogsz neki, ahogy vagy.
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondd el neki az igazat. Ennyi. Akkor tudni fogja mire számíthat. Ha így is találkozni akar veled, az jó, mert abból tudod, hogy valszeg komolyan gondolja, ha nem, akkor hidd el, nem is kár érte. Sok sikert a fogyáshoz. :-)
 5/9 anonim ***** válasza:
Amíg el nem fogysz.:D
2014. júl. 14. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:

És meddig halogatnád el? Egy hónapig? Mennyit vesztesz egy hónap alatt? 3-4 kilót?

Ha a srác annyira sekélyes hogy rosszul indulnál nála ilyen kevés miatt akkor érdemes egyeltalán foglalkozni vele?

Bár tegyük fel a srác nem ilyen tahó és csak a saját viselkedésedet vetíted ki rá, és igazából egy nyomorék vagy kérdező, én arra szavazok.

2014. júl. 14. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
az első rádírástól számítva egy heted van, utána szótlanul dob téged, és keres helyetted egy másikat, ako hajlandó szóba állni vele.
2014. júl. 14. 20:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Még kb 3-4 hét kellene. És már csak úgy 5 kilótól kellene megszabadulnom, szóval sokat számítana ez az idő. De neki tényleg számít, nem azért mert felszínes vagy ilyesmi, hanem mert sportember és ezért sztem jogos hogy szeretne egy szintén egészséges, jó alakú csajt. Amúgy nem csak fogyózom hanem keményen edzek is.
2014. júl. 14. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez oké, pont azért, mert ő sportember, meg fogja érteni.
2014. júl. 14. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!