Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek miért keres egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért keres egy lány fiú lakótársat egy albérletbe?

Figyelt kérdés
Lehet hátsó szándék is a dologban?

2016. ápr. 24. 22:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
33%
Lehet-e? Csak az.
2016. ápr. 24. 22:38
 2/21 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Nem feltétlen. Te automatikusan azt hiszed,a csaj hetero. Mi van, ha pont nem az, és pont nem hátsószándék? Meg csak fiút keres, vagy fiúkat is? Második esetben gondolom azért, mert több ember érdeklődhet így, hamarabb elkel a szoba. Nekem is volt srác lakótársam, nem volt vele semmi gáz, pedig bugyiban is látott :D
2016. ápr. 24. 22:40
 3/21 anonim ***** válasza:
28%
nem tudja fizetni, pincsikutyát keres, vagy nincs kivel fúrnia
2016. ápr. 24. 22:40
 4/21 anonim ***** válasza:
Hát ha kifejezetten írta hogy fiú lakótársat keres,akkor elképzelhető, egyébként az emberek ilyenkor örülnek, ha találnak egy normális lakótársat..hogy milyen neműt,szerintem kevèsbé érdekes.. nem kell túlgondolni,a lakótárs az csak lakótárs(persze vannak kivételek) :)
2016. ápr. 24. 22:42
 5/21 anonim ***** válasza:
97%

Mivel én nőként nagyon nehezen tudom elviselni a nőket, ezért én is inkább férfi lakótársat keresnék.

A részemről semmilyen hátsó szándék nem lenne benne.

2016. ápr. 24. 22:47
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
#5 +1
2016. ápr. 24. 22:57
 7/21 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy megjárta lányokkal. Elhasználták a parfümjét, ruháit... egyebek.

Kizártnak tartom, hogy "hátsó szándéka" legyen.

Egy nő akkor talál magának dugó pajtit, amikor akar. Minek túlbonyolítani. Aztán ha nem jön be a dolog, vagy szerelmes lesz, akkor kerülgetitek egymást hónapokig?

Inkább csak te szeretnéd, hogy legyen hátsó szándéka.

2016. ápr. 24. 22:58
 8/21 anonim ***** válasza:
90%

Ja, és #5 + 2

(Az előző voltam.)

2016. ápr. 24. 22:59
 9/21 anonim ***** válasza:
26%
Lehet álhirdetés és igazából huszonéves szűz fiúk vérét akarják.
2016. ápr. 24. 23:06
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

5# +3

Nőként én nem bírnék elviselni hosszú távon egy másik nőt magam mellett. A fiúkkal/férfiakkal mindigis jobban kijöttem, így hátsó szándék nélkül kizárólag csak férfi lakótársat keresnék.

2016. ápr. 24. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!