Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért keres egy lány fiú lakótársat egy albérletbe?
Én 5 éve járok egyetemre, ebből 5 helyen laktam.
1. volt lány osztálytársam. Fél évig bírtuk együtt
2. 2 lány lakótárs, egyikkel semmi probléma, a másik rumlis volt (ővé volt a lakás), dagadt, egész nap csak a szobába fetrengett és ha ettem, akkor emgjegyzést tett, h már megint eszek? mintha én lennék a dagadt és nem ő
3. egy fiú csoporttársam, 1,5 évig laktam vele együtt és csak azért költöztem el, mert nem tudta fizetni tovább az albit és költözött, és emelt megint az áron a főbérlő, szóval mentem én is. Ez volt a legjobb az összes közül, mindig rendet rakott maga után, tiszta volt, alkalmazkodó és toleráns
4. lány csoporttársam, rumlis volt, sosem tkarított, bár legalább tudtunk együtt főzőcskézni (de ő végzett a sulival, szal el kellett költözni)
5. egy lány mellé költöztem be, és csatlakozott egy másik lány is hozzánk a 3 szobás albiba. az egyik lány odaköltöztette a barátját is az albiba a megkérdezésünk nélkül. Elnéztük. Én egy héten 2X aludtam az albiban, de olyankor a barátom is velem tartott, este 8 után mentünk haza, bedőltünk az ágyba és aludtunk, reggel mentünk is el. Erre a csaj, aki odaköltöztette a barátját bepanaszolt a főbérlőnél, h a barátom minden nap ott van és odaköltözött. Megbeszéltem velük, h mi a helyzet. Erre a másik csaj rámfogta, h elloptam a wc papírját (WTF?), ezután már 1X sem aludtunk az albiban. Aztán egyik este munka után arra mentem haza, hogy a főbérlő ott van a lakásban, egy levéllel a kezében, hogy felmond nekem azonnan, mert többször szólt, h a barátom nem lehet ott heti 2-nél többet, de nem tartottam be és azonnal elvette a kulcsom. Mehettem este 9kor Isten hírével, a cuccom pedig ott maradt.
Szóval összegezve. Lánnyal sosem költöznék többet össze, csak fiúval
Két darab barátnőm van. Az egyik hasonlóan defektes mint én. A másik meg rokon. Soha nem jöttem ki a lányokkal, kölcsönösen utáltuk egymást.
Ha lakótársat kéne keresnem, akkor én is inkább fiúval laknék együtt.
+ ha már a lakótársam hozogat fel valakiket, akkor inkább egy fiú legyen, akit már megismertem, és idegen csajokat hoz, mint egy lány, aki idegen pasikat.
pasiként négyen voltunk kollégisták. Infos suliba jártam.
Azóta soha semmilyen pasit nem fogadok barátnak!
Lehet jobban kijön a fiúkkal.
Vagy kell valaki, aki lecsapja a pókot a falról.
Ingazlanoskent az a tapasztalatom, h a lanyok trehanyabbak es jobban tonkretesznek mindent tobbsegeben.
Amugy meg olyan izgi a pasi lakotarssal flortolni meg lassan ramaszni. En nem hiszem, h anyagi hatso szandek lenne ebben.
N
Én nem bírok elviselni más lányt magam körül. Én is csatlakozom az 5-öshöz.
Amúgy egy barátnőm szerint, az élet minden területén kell a vegyes nemek egyensúlya. Szerinte nem csak a lakóhelyen, hanem munkahelyen is szükséges, hogy vegyes nemek legyenek, ahol csak nők vannak, ott ölik egymást.
És ebben lehet valami, rajtam kívül minden női ismerősöm mélyen gyűlöli a kolléganőit, ami már a munka rovására megy, én meg egy férfival dolgozok együtt, és mi jól kijövünk, pedig semmiféle mögöttes szándék nincs egyikünk részéről se. Talán a két különböző nem miatt jobban ki tudják egészíteni egymást az emberek kapcsolaton kívül is, ami együttélésnél elég fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!