Tovább emelhetek a bérleti díjakon? Mennyivel? 13,5%kal?
Már tavaly és tavaly előtt is sokat emeltem, de a mostani 13,5%-os állagos fizetésemelkedés miatt tovább emelhetem a bérleti díjakat? Budapest széle, kis lakások.
Nagy részben a kereslet határozza meg az árakat és a fizetőképesség. Mind a kettő intenzíven nő. Szerintetek is 13,5%kal emeljek?
"13,5%-os állagos fizetésemelkedés"
mármint melyik unverzumban?
Valoban, nehogy meghagyd a különbözetet azoknak akik megdolgoztak érte, vedd is el szerencsétlen emberektöl, nehogy kiélvezzék a munkájuk gyümölcsét! Szerintem ne is gondolkodj mennyit emelj, inkább kérdezd meg mennyit keres az illetö, és kérd el egy az egyben azt az összeget..
Komolyan mondom, hogy a lakáskiadásbol akarnak megélni az emberek, szégyen.. Az a marha nagy szerencsétek, hogy az emberek mégis elöteremtik valahonnan, és kifizetik, mert lakni kell valahol.. Remélem az élet visszaadja nektek, és nektek is lesz egy marha nagy kiadásotok az életben, hogy fair legyen mindkét részröl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!