Mit csináljak, ki akar rakni a főbérlöm? Jogilag megteheti?
41: Akkor irány a Munkaügyi Főfelügyelet, a rendőrség és a bíróság kártérítésért, amit okoztak neked ezzel!
Nem fogja helyetted viselni más annak a következményét, amit te szúrtál el!
Hoppá! Talált, süllyedt!
Neked még járna állami gondozás és gyám is!
Menj be holnap érdeklődni a családsegítőhöz, gyámhivatalhoz, önkormányzathoz!
Hétfőn egész nap van ügyfélfogadás, használd ki!
A gyám abban is segít, hogy ha valakinek nem volt alkalma megtanulni a szüleitől az életben tájékozódást, segít neki ebben az életkorban. Jogi dolgok, ügyintézés, pénzbeosztás, hosszútávú anyagi tervezés, stb.!
Mindenképpen használd ki ezt a lehetőséget, ha adnak állami segítséget hozzá!
Egy jó ismerőst is szerezhetsz a munkahelyedről vagy a szomszédságból, akik tudnak ebben segíteni.
Én is tudok néhány jótanácsot adni.
Szóval mondd azt a hivatalban: állami gondozott vagy, nincsenek rokonaid, 19 éves vagy és nem tudod megoldani a lakhatásodat, jogilag átvertek a munkahelyeden, nem fizetnek ki, minden segítséget szeretnél igénybevenni, amit adni tudnak.
Egyébként állami gondozottaknak indulópénzt is ad az állam, amit ha jól fel vagy készítve rá, ingatlanvásárláshoz tudsz hasznosítani. Csak mivel nem egy (hosszútávú tervezésben jó) családban töltötted az elmúlt 5-6 évet, pont ennek megtanulása esett ki, hogyan tudod okosan felhasználni azt a kis pénzt.
Félreolvastad! ... ahogy előszörre én is.
Nem azt írja, hogy
"nem sokat TUDOK az életről", hanem azt, hogy
"nem sokat TUDTOK az életről"
... bár a válaszod mindkét esetre helytálló.
nem sokat tudtok az életröl
Na ezert a kommentert mar erdemes volt ma is felkelni... 19 evesen te aztan biztos tele vagy tudsassal es bolcs vagy mint a Dalai Lama. Biztos te vagy itt a legidosebb, es az elso aki valaha talalkozott penz es alberlet problemakkal.
19 vagyok és többet láttam már mint egy öregedö ember
a hivatalt nem próbáltam szerinted, a cigány az megkapja a segíjt de ha fehér vagy sz.rba se vesznek jól tudják hogy nincs pénzed és nem tudsz tenni semmit, persze ha verném az asztalt mint a kokerók akkor lehet jobb belátásra bírnám őket
csal hogy nem vagyok ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!