47 éves vagyok, anyámmal élek. Pár éve elmérgesedett köztünk a viszony. Anyám úgy döntött, hogy eladja a lakást, ami az ő nevén van, magának vesz egy kisebbet, és mindenki mehet amerre akar. Kérdésem, megteheti-e azt, hogy kirak a lakásból?
Miért ne tehetné meg?
Egyébként győzd meg arról, hogy adja ki albérletnek, a bérleti díjból vegyen ki egy kisebb lakást magának albérletnek, és akkor meg is marad az ingatlan mint érték, de lakhatásra nem kell költenie. És még te is kiveheted mint albérlet.
Más majd úgyis ítélkezik helyettem, én nem teszem.
Ez most komoly??? :DDDDDD
Kira... Hát te hülye vagy! 47 éves aggastyánt...
Ráadásul KAPSZ egy lakást..
Te nem vagy normális... Neked komoly pszichés bajod van!
Szegény anyád... Megverte a sors veled!
Lassan téged kell pelenkázni, de ezt a részét is neki kell átvállalnia.
Nekem az egyik nagybátyám 48 éves. 32 éves a felesége. Azért egy 47 éves ember nehogy már pelenkázandó aggastyán legyen mert akkor ezzel az erővel egy 20-30 éves meg már középkorú.
De az igaz hogy ennyi idősen már lakhatna egyedül is a kérdező. De nem látjuk a hátterét. Lehet hogy elvált vagy egy teljesen tönkrement vállalkozó stb. Láttam már koldulni olyan embert aki a válság előtt még 15 milliós terepjáróval járt és egy bszom nagy háza volt. Kb bárki juthat ilyen helyzetbe és elég egy rossz döntés. De ez még lehet hogy egy jó fordulat lesz mert megpróbálhat újra a saját lábára állni. Én a helyében már keresnék egy albérletet vagy kimennék külföldre melózni mert még ahhoz sem öreg. Kellenek az ilyen pofonok az élettől hogy beinduljanak a dolgok.
Pofon... Ennek... Mi? Hogy 47 éves korában "kirakják" otthonról?
Ez lenne az a "pofon"?
Na ne röhögtess, mert fáj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!