Mit csináljak, ki akar rakni a főbérlöm? Jogilag megteheti?
Na figyu. Mondhatja azt, hogy önkényes lakásfoglaló vagy. Ha van "papírod" akkor akár azt is mondhatja, hogy te írtad meg magadnak, és írtad alá a nevében. Feljelent, és kész. okirathamisításért is felelhetsz akár. + kirakat a rendőrséggel. Az önkényes lakásfoglaló után HOPPÁ!!! nem kell adózni. Meg van oldva a gond. Mondjuk ha elment az esze, és megengedte, hogy bejelentkezz, akkor nem vagy önkényes. De akkor még mindig járható út, hogy szívességből odaengedett ennyi időre, az már lejárt, te nem akarsz költözni, a lakás viszont már kell neki. UPSZ.... akkor sem kell adóznia.
Ha én lennék a tulajod, velem megütnéd a bokádat, mert megszívatnálak rendesen.
Aztán az ilyen figurák válnak hajléktalanná és mesélgetik, hogy ők mekkora mártírok.
Fogsz még te is az aluljáróban a földön fetrengeni, amikor minden lehetőséget kimerítettél és a rendőrség fog keresni csalásért és szélhámosságért.
De előtte egy párszor szarrá leszel verve!
Szép perspektíva, gratulálok! ... de nem is érdemelsz jobbat!
amúgy fizetnék amit tudok de most miota fenyeget értelmetlennek látom plusz nem is jött már 2 hete ide
és ne ítéljetek mert nem tudjátok milyen ha nincs hova menni
Sajnos nem olyan könnyű kirakni az ilyen nem fizető parazitákat. A rendőrök alapból nem lépnek semmit, előtte bírósághoz kell fordulni, és csak utána jöhet a végrehajtó.
De előbb-utóbb ki leszel dobva, és akkor majd fizetheted a végrehajtás meg a pereskedés költségeit is. Kábé életed végéig egy filléred nem marad.
31-es vagyok. Tudom, hoogy milyen. 2 gyerekkel kellett megoldanom a lakhatast, mert a ferjemnek gane volta fonoke, es nem fizette a fizeteset. Alberletben eltunk. A ferjem fizetese nelkul nem tudtunk fizetni egesz havi alberletat. Adtam amennyit tudtam, es 1 honap turelmet kertem a tobbire. Rendes volt a tulajom, 2 honapot vart. De a penzt nem tudtuk kiszedni a fonokbol. Keresett a ferjem uj melot, de nem jott ossze azonnal. Vegul szolt a tulaj, hogy nem tud tovabb varni a penzere. Megertettem ot, de nekem sem volt hova menni. Adott 2 hetet a kikoltozeste. Atmeneti otthonba kertem elhelyezest, nem volt mas lehetossegem. Viszont a kikoltozes elotti ejjel belazasodott a lanyom. Eppen az orvostol jottunk vissza, mikor telefonalt a tulaj a kulcsatadas miatt. Mondtam neki, hogy ha lehet, estefele jojjon, mert beteg a gyerek, sajnos mimdenneel csusztunk. Ismet nagyon rendes volt, azt mondta, hogy akkor maradjunk, ameddig meggyogyul a lanyom. Annak ellenere, hogy kvazi kirakott minket a bizonytalanba, en azt mondom, hogy kedves ember volt a tulajom. De nekem is meg kellett erteni, o is penzbol el. O sem puszira kapja a kenyeret a boltban.
Te is inkabb keresd a megoldasod, mert elegge nagy szemtelenseg amit most csinalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!