Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan tudnék kijönni ebből?

Hogyan tudnék kijönni ebből?

Figyelt kérdés
Fel éve fizetek egy albérletet, akkoriban együtt éltem valakivel és többet is kerestem. Jelenleg keveset keresek, az sincs bejelentve, es egyedül maradtam. A szerződés egy évre szól, két hónap felmondási idővel. Ha most valahogy, újabb kölcsönből kifizetem a lakást, akkor kauciora nem marad egy olcsobb lqkashoz, jovo hónapban pedig mar kölcsön kerni sem tudok majd senkitől. 70 ezer ft-ert mar lattam jo lakásokat, jelenleg 145+rezsit fizetek. Felek a fizetési meghagyastol, bar semmim nincs csak egy bejelentett lakcimem (ahonnan ki is tudok jelentkezni ha szükséges). En kifizetnem reszletbe amit kell de a tulaj nem megy bele...

2016. dec. 13. 09:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Lelaktad, tönkre vágtad a kecót? Vagy mire akarja levonni a két hónap kauciót?
2016. dec. 14. 15:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Arra hogy 1 ev lejárta előtt megyek el. Sajnos a szerződés tartalmazza ezt is.
2016. dec. 14. 18:52
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
Hú, nagyon rugalmatlan a bérbeadó (én is adok ki lakást, tuti nem kekeckednék ezen, főleg, hogy te is normálusan állsz hozzá és önhibádon kívül kerültél ebbe a helyzetbe). Szerintem us keress gyorsan egy bérlőtársat, és ha letelik az év akkor költözz el.
2016. dec. 14. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!