Hogyan tudnék kijönni ebből?
Figyelt kérdés
Fel éve fizetek egy albérletet, akkoriban együtt éltem valakivel és többet is kerestem. Jelenleg keveset keresek, az sincs bejelentve, es egyedül maradtam. A szerződés egy évre szól, két hónap felmondási idővel. Ha most valahogy, újabb kölcsönből kifizetem a lakást, akkor kauciora nem marad egy olcsobb lqkashoz, jovo hónapban pedig mar kölcsön kerni sem tudok majd senkitől. 70 ezer ft-ert mar lattam jo lakásokat, jelenleg 145+rezsit fizetek. Felek a fizetési meghagyastol, bar semmim nincs csak egy bejelentett lakcimem (ahonnan ki is tudok jelentkezni ha szükséges). En kifizetnem reszletbe amit kell de a tulaj nem megy bele...2016. dec. 13. 09:14
11/13 anonim válasza:
Lelaktad, tönkre vágtad a kecót? Vagy mire akarja levonni a két hónap kauciót?
12/13 A kérdező kommentje:
Arra hogy 1 ev lejárta előtt megyek el. Sajnos a szerződés tartalmazza ezt is.
2016. dec. 14. 18:52
13/13 anonim válasza:
Hú, nagyon rugalmatlan a bérbeadó (én is adok ki lakást, tuti nem kekeckednék ezen, főleg, hogy te is normálusan állsz hozzá és önhibádon kívül kerültél ebbe a helyzetbe). Szerintem us keress gyorsan egy bérlőtársat, és ha letelik az év akkor költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!