Hogyan lehet ebből jól kijönni?
Ha tényleg a barátnőd,akkor meg fogja érteni.
Sosem értettem ezt a fajta "nevelést", de ő tudja.
Sehogy, a nagyfiad majd megszokja előbb-utóbb.
Bár nincsenek nagyon közeli barátnőim, akikkel így összejárnék, de elképzelni sem tudom a szitut, ahogy elmagyarázom a barátosnémnak, hogy ne lógjon már a csöcsön a degenerált kölyke nálunk ötször egy órában... Vagyis de, elképzeltem, és nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Ha a barátnőd, megérti.
De lehet hogy én nem terveznék magunkhoz programot, vagy mekkora a pici, megoldható lenne? Lehet máshol nem csinálná ezt.
Amúgy a kötödő nevelés nem azt jelenti hogy minden szireszóra mellre teszem, hanem hogy a gyerek igényeire figyelek. Én is ennek a híve vagyok, mindkét gyermekem igény szerint cicizett (a pici még cicizik pár hós). Szóval értem a komfort szoptatást, de ez már nem az. A hisztit szerintem sem szoptatással kell megoldani, hanem következetességgel.
Kössz a lepontozást,akárki volt is!
De! Nekem is van ilyen barátnőm,és én megmondtam neki,ezért írtam,hogy ha tényleg barátnő,nem problémázik ezen.
Persze nem a 3-as stílusában,hanem normálisan!
Ahogy őt is elfogadom,hogy így neveli a gyereket,ő is elfogadja,hogy én meg nem tömöm a mellem egy 2 éves szájába (mert nem.létszükséglet neki az anyatej/cici) ezt egy kicsinél meg lehet érteni,azért én sem szólnék.
De egy két éves mellel a szájában már egészen.más!
Azért a 2.5 évessel is meg lehet értetni, hogy ö már nagyfiú, és neki nem való már.
Az meg hogy te a saját kisbabádat, akinek viszont szüksége lenne rá, emiatt nem szoptatod..... na ez a durva!!!!
Ne velem arcoskodj névtelenül, hanem akkor a nagy országos barinödet rakjad helyre!
Nem kellene alkalmazkodnod a saját lakásodban,ha nem lennél ennyire gyáva, hogy nem mered neki megmondani, hogy zavar, hanem helyette a neten vinnyogsz 😂 Te ösanya!!!!
Képzeld az én gyerekem fel tudta fogni 20 hónaposan is már, hogy nincs továb ciczés.
Nyugi a te gyerekednek se fog a csöpp leleke ripityára omlani ettől ha nem éled meg te se nyilvános világvégének!
Ja, és felhívom a figyelmed még annyira, hogy madarat tolláról, embert barátjáról ;)
Az hogy te ilyen szürreális lényekkel barátkozol, azt téged minösít.
Mondjuk ha már ennyire lenézed nem is értem minek "barátkozol" vele?!?
Mondjuk azt én sem értem miért is sérülne az a 2.5 éves gyerek,aki már másfél éve nem szopizik? Már rég elfelejtette,hogy ilyet is csinált! Az enyém se kérte a cumit,mert más gyereket látott cumizni!
A kötődő nevelés pedig nem az,hogy mellel a szájában szaladgál a gyerek 18 évesen is!
Ha nem akarsz szorongani emaitt,akkor megmondod neki,ennyi! Ha gáznak érzed,akkor meg nem szólsz és fortyogsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!