Hogyan lehet ebből jól kijönni?
Hát bocsi, de én ezt már nem értem. Az elején azt hittem, hogy értem, de nem.
Összevissza tagoltad a szöveget, logikátlanul. Nem derült ki belőle, amit később írsz ,hogy a babát félted a "sérüléstől". Mitől is sérülne? Mennyi idős egyáltalán?
Ha a későbbieket jól értem (!?), akkor a babád csak akkor nem kéri a cicit, ha nem vagy a közelében? Mert ebben az esetben a barátnő egyáltalán nem tényező.
Egyébként én a csajt leépíteném. Vannak emberek, akiket mellelővétel nélkül is kerülök a fura gondolkodásuk miatt.. na de így!
Èn is úgy értettem, hogy a 2.5 évesed miatt gáz, ha látja hogy a kistesó is kap cicit meg a másik nagyobb is, ö meg nem...
A kicsiről meg, bár többen kérdezték, nem árulod el a korát, azt írod "most született", tehát erösen kétlem hogy öt zavarná hogy a többi mit csinál!
Valamit te irtad azt is, hogy nem mered a sajátodat szoptatni ha ott vannak. (" A barátnőm sokat jár hozzánk, ilyenkor egy óra alatt akár 5ször is szoptatja a gyerekét, és emiatt én nem merem a saját babám mert a nagyon látom hogy tök zavarja meg nem érti hogy ő ebből kimarad...)
Most azt írod, elötte utána megszoptatod, tehát nem gond. Ellenben az elöbb még ez volt a gond.
Most akkor mivaaaaan???
Én kiszállok, mert eddig én is azt hittem hogy értem, de ezek szerint nem.
Vagy lehet neked van fogalmazászavarod...
nem tudom mit nem értesz. van egy 1,5 hónapos babám, igen, csendben nézelődős fajta, de ha meglát, komfort cicizne...ezért mielőtt jön a barátnőm megetetem, nehogy éhes legyen, és bent hagyom őt az ágyában amíg itt vannak (heti egy két alkalom), hogy nehogy az legyen, hogy ott előttük rájön a cicizhetnék, mert akkor nyilván adnom kell neki, de akkor meg kéri a cicit a barátnőm gyereke is, és akkor szegény 2,5 évesem meg csak néz és látom a szemén hogy zavarja hogy abban a fél órában vele senki nem foglalkozik, mivel így is elég féltékeny a kistesóra...
ezért inkább nem viszem ki a babám (amit ő nem bán, nagyon aranyosan elnézelődik) de tény hogy társaságban volna a helye, meg nehogy már az én 2,5 éves és 1 hónapos gyerekem alkalmazkodjon egy 2 éves rosszul "cicihez ragasztott" gyermekhez....nagyjából ez az alap problémám.
A barátnőmet kedvelem, megbántani nem szeretném, azért tettem fel a kérdést, hogy hogy lehet ezt normálisan megmondani...aki nem érti a kérdést, csak azon lovagol hogy egyedül hagyom a babámat meg hogy nem szoptatom meg, kiragadva egy-egy mondatot, az inkább ne válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!