Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék kijönni ebből az állapotból? (normális válaszokat légyszi)
Nemrég szakított velem a barátom és azóta teljesen kifordultam magamból, eddig soha senkit nem szerettem annyira mint őt. 1 hónapja szinte ki sem mozdulok a lakásból csak ha muszaj, nem állok szóba senkivel csak bólogatok ha kérdeznek, nincs erőm semmire csak fekszem es bámulok magam ele, feleannyit sem eszem mint előtte, minden kis hülyeségen elsirom magam és elkezdtem vagdosni magam, nem durván csak kis karcolások, jol esik amikor csinálom, de utana meg rosszabb lesz mert felek hogy valaki meglátja es azt fogja hinni örult vagyok.
Senkinek nem tűnt fel a környezetemben, hogy baj lenne mert amikor látnak mindig igyekszem mosolyogni, de nem bírom ezt az állapotot tovább.
Kussolj Meg...
.
.
.
.
.
.
Csak vicceltem.
Foglald el magad valamivel.
Külső segítséggel.
Hány éves vagy?
Ugyan ez nálam is csak nem vagdalom magam.
23/F
Talalkozz a barataiddal, sird ki magad 2x 3x... utana pedig allj talpra, ember nem halt meg bele szakitasba hat ha nem jott ossze majd jon mas elobb-utobb. Menj setalj setaltass kutyat vagy vallalj diakmunkat vagy ha normalis munkad van, melle meg mellekallast hogy lekosd magad es lefaraszd, nem lesz erod sirankozni es elmulik a fajdalom nagyresze es penzed is lesz
En ezt csinalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!