Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebből már nem fog kijönni a...

Ebből már nem fog kijönni a sárga folt sose?

Figyelt kérdés
Kislányomnak van egy gyönyörű fehér bodyja, és én marha cloroxba áztattam mert szörnyen foltos lett, de úgy, hogy konkrétan semmi nem akarta kihozni. Miután megszáradt vettem észre rajta, hogy imitt-amott sárga lett. Mint utólag rájöttem a cloroxtól. Ezt már semmivel nem lehet kivenni? (tudom...ecetes olló, de más nincs?) :P Köszi!
2013. júl. 15. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A Vanishnek régebben volt ilyen folteltávolító szappanja, nem tudom van-e még de nekem régen segített fehéríteni doolgokat.. Hátha!
2013. júl. 15. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Dr. Beckmann foltördög
2013. júl. 15. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
fehérítésre én fehér domestost szoktam, de lehet, hogy az is abból van mint a clorox
2013. júl. 15. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Clormax :)
2013. júl. 15. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Tedd ki a napra én így fehérítek mindent!
2013. júl. 16. 03:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a mosószóda vált be áztatásra is- nagyon szépen kihozza a foltokat.

Mosáshoz is szoktam adni a mosószerhez, babaruháknál 1/3-2/3 (mosószóda-mosószer) arányban, vagy ha nagyon nagyon piszos fehér valamit mostam, akkor az áztatás után is 1/2-1/2 arányban.

2013. júl. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!