Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan lehet ebből jól kijönni?

Hogyan lehet ebből jól kijönni?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 2 éves a kislánya, még szoptatja. Általában ez a hiszti kezelés. oké, ő dolga. nekem van egy 2,5 éves fiam, ő már 1 eves kora ota nem szopizik. most szuletett nálunk kistesó. A nagy elég jól viseli de azért van némi féltékenység. A barátnőm sokat jár hozzánk, ilyenkor egy óra alatt akár 5ször is szoptatja a gyerekét, és emiatt én nem merem a saját babám mert a nagyon látom hogy tök zavarja meg nem érti hogy ő ebből kimarad...hogy ha a kislánynak lehet, meg a babának is, neki miért nem...hogy mondhatnám meg a barátnőmnek hogy ne szoptassa nálunk abban az egy órában a gyereket? azt nem szeretném ha emiatt nem jönnenek mert amugy kedvelem őt, de azért ez röhejes hogy igény szerint szoptat egy két éves kisgyereket ami általában azt jelenti hogy ha a kislányra ráesik egy toll pihe már teszi is mellre...az sem jó ha elvonulnak másik szobaba mert kicsi a lakás, a nagyfiam pedig pontosan tudja mi történik
2016. okt. 27. 06:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
39%

Te figyu már!

Ha én a 1,5 éves gyerekemnek azt mondom,hogy nem,akkor az nem. Tőlem aztán olyan hisztit verhet,amilyet akar!

Legközelebb talán engedjem a konnektorba nyúlkálni,hogy ne verje magát hanyatt a padlón,mert nem engedem???

Ugyan már!

Ezt a barátnő 2,5 évese is megértené,csak valamiért könnyebb a könnyebbik út,aztán meg a panaszkodás!

Tehát még mindig azt mondom,hogy ha zavar,akkor nyisd ki a szád,de ha nem nyitod ki,akkor ne legyen itt zsörtölődés, fortyogás!

2016. okt. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!