Albérletben lakó családok! Örülnétek, ha lehetőségetek lenne megvenni az ingatlant, ahol laktok?
3 éve lakik a lakásunkban egy család albérletben. El akarjuk adni a lakást, és gondoltam, felajánlom nekik megvételre. Annyival tudnánk olcsóbban adni, mint idegeneknek, hogy akkor nem lenne ingatlanközvetítői díj, amit fizetnünk kell (vagyis kb. 500e).
Gondolom, csak akarnak lakást venni a közeljövőben, hiszen gyerekük van és ezzel most lezárul egy etap az életükben. Ti megvennétek szívesen azt, amiben laktok most? Vagy mást keresnétek?
nem fogok magyarázkodni az ár miatt, hiszen te nyilván jobban tudod, felesleges lenne. nyilván tisztában vagy a budapesti kis lakások pörgésével és áraival.:)
mi szeretjük egyébként ezeket ingatlanossal intézni, venni nem szeretek velük lakást (szerintem nem elég hatékonyak ebben), de eladni igen.
Tisztában vagyok, én is vettem. jópár mostani adás-vételről is tudok konkrét számokat.
Legtöbb panellakásra felfele licitálnak a vevők, de minimum napok alatt elmegy, alku nélkül. Ez azt jelenti, hogy olcsón hirdették meg.
No de mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik, szóval minden "áron" kel el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!