Panelban lakó anyukák, hogyan döntenétek?
ha lehetőség lenne én alapból kertesben élnék.
ehhez nem kell szomszéd mint kifogás..
Rossz szomszédság török átok, ettől a kertes házak sem mentesek, csak ott nem porszívóznak, hanem sövényt vágnak, füvet nyírnak, vizes leveleket égetnek (az borzalmasan füstöl), kutya ugat éjszaka, kakas kukorékol hajnalban és büdös a disznó/nincs összeszedve a szomszéd kertben a kutyaszar. De legalább messze van az ovi, iskola, gyógyszertár, üzlet, munkahely..., és kell két autó a családba, hogy mindenki normális idő alatt odaérjen ahová kell.
Költözni szerintem ilyen helyről mindenképpen érdemes volna, de nagyon nézzétek meg, hová, milyen szomszédok közé mentek.
Mi is panelben lakunk. A kislányom szerintem annyira megszokta hogy meg arra sem kel fel hogyha furnak. Pedig az durva. A feleltünk lakó 4 eves gyereke multkor este 10 kor magassarkuban rohangált a kovon. Na akkor fel mentem szolni. Szokott motorozni is. De engem ez nem zavar. En kertes házban nottem fel. Megvannak annak is a hátrányai. A bátyám például nem tud a hálószobában aludni mert a szomszéd libakat tart es éjfélkor gágognak 😞. Nekunk is benne van a rovid tabu terveinkbe a költözés. De én nem vagyok hajlando el koltoltozni a környékről. Igy például óriás teraszos lakást néztünk egy negy emeletes tetején. Nekunk nem er annyit a kert hogy utána mindenhova órákat kelljen utazni és két kocsit fent tartani. Szoval azert jol gondolhatok meg. Egy megoldas meg ha a társasház legfelső szintjére költöztök. Mert igazabol engem is csak a felelttunk lakó zavar. A tobbi nem.
Az meg hogy panalba nem is vállalt volna valaki gyereket... Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!