Panelban lakó anyukák, hogyan döntenétek?
3,5 évesen miért nem az oviban van a gyerek napközben ?
akkor nem lenne gond a déli alvás sem neki
am meg szólj a főbérlőnek ...
vagy hívd ki rájuk a rendőrséget - én ezt tettem azóta nyugi van
Köszi mindenkinek!
Azért van otthon mert beteg! Én is jobvan örülnék ha oviban lehetne!!!!
A nappali porszivózással nem lenne semmi bajom kivéve ha nem szándékos lenne! Mert sajnos az! Ha lehúzom a redőnyt pár perc múlva kapar is. Szinte napi szinten!
Rengeteget szoltunk. Először szépen nekik. Az éjszakai mulatozás,ordibálásás,zenélés miatt. Aztán a közös képviselőnek! A tulajnak! Mindig minden kezdődik elölről! Egy darabig nyugi van. És ott folytatják ahol abbahagyták. Ebbe vagyunk belefáradva......
Az könnyen lehet ,hogy én vagyok az elmebeteg! A sok álmatlan éjszaka miatt!
De viccet félretéve! Mondta az egyik lakonak aki vassza mondta nekem! Igen is direkt csinálja! Amiért szoltunk,hogyvéjszaka nem tudunk tőlük aludni..
Egyébként nem ez volt a kérdésem lényege.
Panel vagy kertes ház jobb a nyugalom szempontjából!?
hát jó kérdés
laktam mind a kettőben és mind a kettőben van jó és rossz is
de hajlok a kertes felé
am a rendőrséget a éjjeli dolgok miatt kell kihívni nem a nappali porszívózás miatt
én 2x ráhívtam este 8-9 fele a rendőrséget
2x alkalommal mondták neki h ha még egyszer ki kell hívni őket akkor már feljelentik hivatalból
azóta csend van este
Csak a szomszédok miatt én tuti nem költöznék, legalább is ilyen miatt nem. Ha éjjel zajonganak, átmennék szólni. Ha minden nap zajonganak, akkor minden nap átmennék szólni. Előbb-utóbb csak megunják.
Maximum annyiban számít, hogy bérlők, hogy valószínűleg előbb-utóbb elköltöznek onnan, ritka az olyan bérlő, aki néhány évnél tovább ottmarad. Ha meg elköltöztök, simán kifoghattok olyan szomszédot is, aki több generáció óta ugyanott lakik, és mit tudom én, nagyot hall, és üvöltve nézi a tévét. Vagy olyat, aki bolond. Na, ilyenhez volt szerencsém, két bolond nő, és egész nap egymást gyepálták, kizárták egymást a lépcsőházba, és az ajtón keresztül ordítoztak egymással, volt, hogy az egyik kidobta a másikat az ablakon (jó, a földszinten laktak, nem lett bajuk, de akkor is). Rossz szomszéd bárhol lehet. Én maximum akkor fontolgatnám a költözést, ha valami nagyon durva helyzet állna fent, pl. prostikat futtatna valaki a lakásban, és egész éjjel menne a jövés-menés, időnként rendőrséggel megspékelve, vagy valami hasonló dolog lenne.
Kertes házba te tudod, hogy el tudtok-e költözni. Ha igen, és van időtök a kerttel is foglalkozni, akkor menjetek. Én nem mennék. Panelben nőttem fel, ismerem az előnyeit is, hátrányait is. Nekünk nem lenne időnk fűnyírással, meg egyéb ilyesmivel foglalkozni. Nem beszélve arról, hogy nekünk éppen elég a lakást BELÜLRŐL kifesteni időnként, semmi kedvem a külső részeket is festegetni, a tetővel szórakozni, meg egyéb ilyen dolgokkal, amik simán meg tudnak rongálódni. Ha sokkal több pénzünk és sokkal több időnk lenne, akkor bevállalnám, persze, de így nem. Arról nem is beszélve, hogy mi itt, ezen a környéken szeretünk lakni, itt meg nincsenek kertes házak. Ahol vannak, onnan a gyerek iskolája messze lenne, rosszabb a tömegközlekedés, meg még egy csomó minden olyan dolog nem lenne, amihez itt hozzászoktam, és amihez ragaszkodom. Úgyhogy még ha egy árban is lenne, mi akkor sem választanánk kertes házat a panel helyett.
De nektek kell tudni, hogy mi az, amihez ragaszkodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!