Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Panelban lakó anyukák, hogyan...

Panelban lakó anyukák, hogyan döntenétek?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk. Nagyon kifogtu,alattunk,fölöttünk albérlők laknak. Akik persze nem tudnak viselkedni. Nekünk van egy 3,5 éves kisfiunk aki bent soha nem mototirozik,nem dobál,este 8 körül alszik. De ha nem akkor is az ágyból tv-zik. Minket meg nem hagynak pihenni mert fölöttünk akkor kezdenek élni,ugat a kutya. Alattunk mé egész nap és éjszaka is dumál egy nagy kövér hapsi. A kérdés az,higy elköltöznétek kettesbe? Mert én már konkrétan negbolondulok itt. (itthon van a gyerek,alszik. De tuti mindjárt felébred mert fölöttünk mindig alvás időben kell porszívózni. De azt is ugy csinlja mintha gerebjézne. Mindenhol kő van.)

2015. nov. 11. 14:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én javasolnékl egy C verziót: tégla társasház egy közepesen frekventált városrészben. Nem te vagy a házért, mint a kertesnél, hanem a lakás van érted, de nem hallod a szomszédnak minden sóhajtását. Nincs röfiszag, kacsahápogás, levélgereblyézés, hólapátolás, de van szép udvar, játszótér, van értékelhető közlekedés, infrastruktúra, nem kell mindehez kocsi, lehet erkélyed, nem költöd rá a bevételed felét stbstb.
2015. nov. 12. 13:38
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is! Utolsó előtti jot nevettem!

Mi már hozzájuk nem megyünk. Egyszer egész éjszaka veszekedett a 18 éves fiával! Hajnalban fel telefonáltam. Halál kedvesen ,hogy nem e lehetne ezt nappal folytatni. A fia vette fel . Küldött nekem egy sms-t ,higy mit halkgatozok én vén hárpia! Megjegyzem ő az idősebb. Meg ha Mégegyszer a gyerekeit bántani merem a siralmas életem bánni fogom. Igy hát vele nem vagyok hajlando beszélni sem.

Kedves utolsó. Én már ugy vagyok vele,higy soha többet nem megyek olyan helyre ahol eggynél több család él.

Ugyhogy nem tudom mi lesz. De ez az élet így nem jo. Sokat vagyok ideges a lakok miatt. A gyerek ezt észre veszi. A férjemmel is romlik minden mert össze bújni sincs kedvünk. Mert se ráhangolidni nem tudunk. Meg attol félünk,hogy fel ébred a gyerek a szomszédok miatt.

2015. nov. 12. 20:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem tudom... Legyen tökötök, mert különben egész életetekben egyik helyről a másikra fogtok költözni. Tahó szomszédok mindenhol vannak. Ott is, ahol kertes ház van. Barátnőmék például egy teljesen kulturált környéken élnek kertes házban, mégis irritáló szomszédai vannak. Az egyik oldalon márciustól októberig kerti bulit tartanak minden hétvégén, hajnalig tartó zenével és röhögcséléssel, a másik oldalon meg hisztis, zsörtölődő öregasszony lakik, aki naponta megy át szólni valamiért pl. fényes nappal túl hangosan csukta be a kertkaput, ne napozzon a kertben bikiniben, ablakot kéne már pucolni (??? komolyan, ilyenért átmegy szólni, mert SZERINTE már itt az ideje), sőt, volt, hogy mi ott voltunk az akkor négyéves fiammal, és átjött pampogni, hogy ne futkározzon a gyerek a barátnőmék kertjében, mert ő nem egy óvoda mellett akar élni, menjünk be a házba, mert őt idegesíti a gyerek.

Szóval csak úgy mondom, hogy hülye szomszédokat ki lehet fogni úgy is, hogy nem ugyanabban a házban éltek, csak szimplán egymás mellett. Szomszédok mindenhol vannak, és semmi garancia nincs rá, hogy normálisak lesznek. Vagy hogy az éppen normálisak helyére nem költöznek egyik napról a másikra idióták.

Úgyhogy vagy ti lesztek a tökösebbek, és helyrerakjátok őket, vagy sosem lesz nyugtotok.

2015. nov. 13. 08:53
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is!
2015. nov. 13. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!