Emeleten lakó anyukák, ti nem féltek, hogy kiesik a gyerek az ablakon?
Ha ott vagyok vele,csak akkor van teljesen nyitva az ablak,illetve az erkélyajtó.Ha egyedül játszik a szobába és én mondjuk főzök,akkor az erkélyajtót bezárom az ablakot pedig bukóra nyitom.
20 hónapos,simán kizuhanna az ablakon,vagy le az erkélyen,ha nem figyelnénk vagy nem lennének zárva.
Nem, nem félek.
9.emelet, 3 gyerek.
Mindig csak bukón van nálunk, soha nem tárom ki egyiket sem.
nekem is az ablak a parám. pedig már 5 éves, megbízható, de nem...
ablak csak bukóra. az erkélyt megcsináltuk, feje fölé ér a korlát és be van fedve, így az nyitva lehet, de mindig kimegyek utána ha kimegy :)
nyáron inkább klímázunk, de ha inkább ablakot nyitunk akkor a redőnyt leengedem addig amíg biztosan nem fér ki a résen :D
egyébként a kilincsek is le vannak szedve, így ő ki se tudja nyitni az ablakokat, csak az erkélyt...
egyébként elsőn lakunk és fű van előttünk, szóval tényleg túlparázom, de a családunkban már volt sajnos ablakos baleset :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!