Mit tegyek, az alatunk lako idős pár folyton felzörög mert szerintük nagyon hangos a gyerek, ahogy játszik, ledob ezt azt, vagy pakol ki és hát leesik ami a kezébe van?
Ne foglalkozz ilyenekkel.
Az életbe beletartozik a porszívó bútorhoz csapásának a hangja, az már elmebetegség, ha valaki síri csendben akar lenni egész nap.
Vagy mondd meg neki, hogy próbáljon meg csendben lenni a gyerekkel, add neki kölcsön 1 órára :) (Csak vicc volt.)
Ez hülye! Én elküldeném a sunyiba.
Hú, hát ez jó... Mondd meg nekik, hogy igyekeztek halkak lenni, de ennél többet tenni nem tudtok. Ha ennyire zavarja őket, akkor szigeteltessék le a plafonjukat. (Kb. 10-20 cm-t elvesz a belmagasságból, de lehet hogy nekik megérné).
Nálunk az anyukám feletti lakóval van gond, egy beteg ember, és egész éjszaka matat, jön-megy, dübörög, odakoccint valamit. Szegény anyumat már úgy sajnálom, de mi sem tudunk mit tenni. Már a költözés is megfordult a fejünkben... nálunk ez a szigetelés nem lehet, mert mindenütt maximum magasságú beépített szekrény van, mindent le kéne bontani emiatt.. :(
Na ha ezt velem csinálná valamelyik öreg szomszéd az nem tenné zsebre a válaszomat.
Mit csinálna ha kutyád van és egész éjjel ugatna?Felkötné magát...hát rajta.
Bocsi, de kissé felhúztam magam az öregeken, ők is voltak gyerekek,gondolom őket sem tartották a falhoz szegezve.Nehogy már ne játszhasson nyugodtan a gyerek.Én biztosan beolvasnék nekik.Ha társasházban él vele járó dolog,amit tolerálni kell.A szomszédaim gyakran üvöltenek,mégsem kopogok hogy nem tud aludni a gyerek.El kell fogadni.Te meg ne foglalkozz velük!!!!
Tudom, hogy vannak háklis szomszédok, de azért gondold végig, lehet, hogy igazuk van?
Anyukám feletti lakásban végig kövezve volt minden,és szó szerint, ha egy gombot leejtettek, az agyunkig hatoló a csörömpölést hallottunk mi lent. (Még a tv is kristálytisztán lehallatszott, pedig nem bömböltették) Az unokái meg tényleg úgy rohangáltak, mint a csataló.
Tavaly új lakók költöztek be a lakásba, teljesen felújították. Azóta csak minimális zajok szűrődnek le, pedig 3 kisgyerek van a lakásba, de még a legnagyobb futkározásból is csak egy halk, tompa dübögés hallatszik, ami teljesen elviselhető.
Szóval nem biztos, hogy mindig a szomszéd a hülye.
Nekem 2 gyerekem van panelban.Nos én próbálom az alattam lakókat folyton lekenyerezni valamivel.Viszek a csajnak egy kis sütit,gyerekruhát,mert most terhes.Mindíg kedvesen beszélgetek vele az udvaron,szóval igyekszem jóban lenni velük.Biztos vagyok benne,hogy idegesítően zörögnek nekik a gyerekeim.Igyekszem rájuk szólni,és vannak alapvető dolgok amiket nem lehet,pl labdázni,motorozni,ugrálni,de az is zajos ahogy a legót a parkettára öntik.Szóval Én azt javasolnám,hogy próbálj jóba lenni velük,vigyél sütit,kérdezd meg időnként,hogy hozzál-e nekik valamit a boltból stb.Szóval nyalizz egy kicsit.Mond,hogy mindent megteszel annak érdekében hogy minél kevesebb zaj legyen.
Ha hagyod elmérgesedni kettőtök között a helyzetet,akkor még többet fognak panaszkodni,lehet,hogy még a közös képviselőt is bevonják,esetleg a többi lakót is ellened hangolják.Hidd el ilyen kis közösségben,ahol mindenki mindent tud a másikról legjobb a békesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!