Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, az alatunk lako...

Mit tegyek, az alatunk lako idős pár folyton felzörög mert szerintük nagyon hangos a gyerek, ahogy játszik, ledob ezt azt, vagy pakol ki és hát leesik ami a kezébe van?

Figyelt kérdés
De már nem csak a gyerek zavarja állitolag hangos ahogy megyek alakásban (a szobában laminált padlo és szönyeg van a többi helységben pvc padlo),meg ahogyporszivozok az is hangos,mertodaütöm a porszivot a butorhoz és a gyerek du. miért sir mertő erre felriad a sziesztábol!Most ezzel én mit kezdjek?Már tiszta ideges vagyok ha a gyerek valamit elejt vagy zörög hogy mikr fognak felkopogni!
2009. aug. 12. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

14:58-as vagyok.

Fogalmam sincs, milyen burkolatot raktak le, de szerintem semmi extrát, nem gazdagok, mindent maguk csináltak.

Lehet, hogy nálatok is elég lenne pár problémásabb helyre szőnyeget letenni, gyerekszobába habitapit stb.

Persze nem akarom rátok kenni a dolgot, és feltétlenül védeni az öregeket, sajnos vannak olyanok is, akik azt is hallani vélik, ami nincs is (pl anyukáméknál egy öreg bácsi folyton feljelenti a szomszédját fúrás miatt, akkor is, ha hetekig külföldön van az illető. Ilyenkor tényleg nincs mit tenni, nem kell vele foglalkozni)

De mondok egy másik példát. A felső szomszédunk iszonyú idegesítően söpri mindig teraszát, a fém korlátot úgy ütögeti a partvisnyéllel, hogy kong bele az egész lakás. (A lányom már nemegyszer sikítva riadt fel miatta).

Nem értettem, hogy lehet ilyen brutál hangja. AZtán én is vettem egy új partvist, fém nyéllel, és nekem is ugyanúgy elkezdett kongani. A műanyag meg szinte némán koccant a korláthoz. Szóval sokszor ilyen apróságokon is múlhat a dolog.

2009. aug. 12. 15:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Va szönyeg a gyerekszobában és nálunk is persze van egy egy kis rész ahova nem ér el a szönyeg ablak,ajto ágy elött de nemtudom mi lenne még amegoldás,a fiam jön ,megy mindenhol,kivesz mindent aszekrényből vagyasaját játékaival megy körbe a lakáson ha valamit megun kiesik a kezéből meg ilyenek!
2009. aug. 12. 15:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Va=van!
2009. aug. 12. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!