Albérletben lakó gyerekes családok, ti hogy éltek?
Sziasztok!
Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi , hogy milyen albérletben lakni egy gyerekkel, megvolt már a gyerek mikor albérletbe költöztetek vagy mindig is abban laktatok és úgy jött a baba? Nem stresszes biztos lakhatás nélkül gyereket vállalni?
A többiektől pedig, hogy elmennétek otthonról albérletbe úgy, hogy oda többet nem mehettek vissza és így gyereket vállalni x év után, vagy maradnátok , de idegileg kikészülnétek?
Szia!
Rokonomék ott élnek több gyerekkel.
Hát, nem leányálom, egész életükben csak mutogatták a vagyont, ami látszat volt, mert sokszor kajára nem futotta, de persze látszatcikkek, drága kabátok, ruhák, ha kell hitelből, az volt.
A gyereknek ég a pofájuk és nem is nagyon férnek, szóval nem egy leányálom, de ezt nem az albérlet okozza, hanem a felelőtlenség és meggondolatlanság.
Más párok kiválóan elvannak albérletben, szóval szerintem nincs mitől tartanod.
Szia!
Sokan esnek abba a hibába (szerintem!), hogy a lakást nem egy "eszközként" fogják fel, hanem életcélként. Emiatt képesek felvenni iszonyatos hiteleket, 100.000-res havi törlesztővel, merthogy így a lakás 20 év múlva végül az övék lehet. Nyögik egy életen át, közben ugye az igények változnak (jön a gyerek -> nagyobb kell, kirepül a gyerek -> ismét elég a kisebb). Közben végig röghöz voltak kötve.
Mi a barátommal most fontolgatjuk az összeköltözést, de így, hogy igazából nincs 5-6 millánk az önerőhöz, csak albérletben gondolkodhatunk és gyereket is így fogunk vállalni.
Szerintem egy saját lakás (ami nem is a sajátod, amíg a banknak fizeted) sem sokkal stabilabb, mint egy jó albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!