Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletben lakó családok!...

Albérletben lakó családok! Örülnétek, ha lehetőségetek lenne megvenni az ingatlant, ahol laktok?

Figyelt kérdés

3 éve lakik a lakásunkban egy család albérletben. El akarjuk adni a lakást, és gondoltam, felajánlom nekik megvételre. Annyival tudnánk olcsóbban adni, mint idegeneknek, hogy akkor nem lenne ingatlanközvetítői díj, amit fizetnünk kell (vagyis kb. 500e).

Gondolom, csak akarnak lakást venni a közeljövőben, hiszen gyerekük van és ezzel most lezárul egy etap az életükben. Ti megvennétek szívesen azt, amiben laktok most? Vagy mást keresnétek?

2016. jún. 14. 20:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem akartuk megvenni a lakást, mert mi családi házat szeretnénk, mi ezt a legelején le is tisztáztuk a nénivel, akitől béreljük. Amikor elkezdtünk keresni házat, akkor még egyszer rákérdezett, hogy nem szeretnénk-e megvenni olcsóbb áron, de mondtuk, hogy mi tényleg szeretnénk családi házat, mi arra gyűjtöttünk mindig. De nem tudom, hogy a ti albérlőtöknek mi a tervük, így mindenképpen kérdezd meg.
2016. jún. 14. 20:30
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is ajánld fel mindenképp.

Bár lehet,hogy nemet fognak mondani,mert pl ahogy az első is mondta családi házat akarnak venni,vagy csak éppen nincs annyi pénzük,hogy lakást vegyenek.

2016. jún. 14. 20:35
 3/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez Budapest, ha tudnak metróvonalon családi házat venni, elkérem a könyvelőjük számát, mert nagyon jól sumákolhat!:)
2016. jún. 14. 20:40
 4/22 anonim ***** válasza:
82%

Minden képp ajánld fel!

Mi is megakartuk venni a lakást amiben albérletben vagyunk, de családi ház mellett döntöttünk :)

De egy próbát megér. Neked is jó és nekik is....

5/22 anonim ***** válasza:
87%
Mi sem vettük volna meg egyik alberletet sem,ahol laktunk,ennek ellenere kedves gesztus felajanlani a berlo felé szerintem is...de aztan ti se sertodjetek meg,ha nem kérik ;)
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk 2 eve felajánlotta a tulaj hogy vegyük meg a bérelt csaladi hazat, de mi mar tudtuk hogy jobb aron jobbat tudunk venni, megköszöntuk, es mondtuk, hogy nem élnénk vele.

Iszonyúan megsértődött, csak azert nem lett durvább a helyzet mert ra 3 hónapra ki is költöztünk. Kb 6 hónapot laktunk ott amig a pesti lakásunkat arultuk.

Szoval a gesztus jo de nem kell szerintem megsértődni, ...ha veletlen nem élnek vele.

2016. jún. 14. 20:48
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
Pont tervezzük hogy megvesszük, amint lejár a tulajnak az 5 év a vásárlástól (az szja-mentességhez), ez idén dec. lesz.
2016. jún. 14. 20:48
 8/22 anonim ***** válasza:
74%

Ha olcson adnátok szerintem könnyebben elgondolkodnak rajta.

Anno pl sokan megvették az önkormányzati lakásokat mert jo konstrukcioval adták el.

2016. jún. 14. 21:07
 9/22 anonim válasza:
100%
A hazat szeretem, a kirnyeket viszont nem, ugyhogy nem vennem meg, csak atmenetileg vagyunk itt:)
2016. jún. 14. 21:12
 10/22 anonim válasza:
100%
Ha olyanba kèpzelik el az életüket akkor biztos örülni fognak. Mi nem vennénk meg mert 50nmes màsfél szobas lakàs. Én is egy kis csalàdi hàzban képzelem el a jövőnket. Viszont baromi jó helyen van ez a lakás minden szempontból bölcsi ovi suli van 2-3 10percen belül bolt posta piac azintén szóval ezek miatt nagyon fogom sajnàlni ha innen elmegyünk. Szomszédokkal is jóban vagyunk nagyon plusz ugye a baràtok is akiket szereztünk. Természetesen kèrdezd meg őket
2016. jún. 14. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!