Albérletben lakó családok! Örülnétek, ha lehetőségetek lenne megvenni az ingatlant, ahol laktok?
3 éve lakik a lakásunkban egy család albérletben. El akarjuk adni a lakást, és gondoltam, felajánlom nekik megvételre. Annyival tudnánk olcsóbban adni, mint idegeneknek, hogy akkor nem lenne ingatlanközvetítői díj, amit fizetnünk kell (vagyis kb. 500e).
Gondolom, csak akarnak lakást venni a közeljövőben, hiszen gyerekük van és ezzel most lezárul egy etap az életükben. Ti megvennétek szívesen azt, amiben laktok most? Vagy mást keresnétek?
Szerintem is ajánld fel mindenképp.
Bár lehet,hogy nemet fognak mondani,mert pl ahogy az első is mondta családi házat akarnak venni,vagy csak éppen nincs annyi pénzük,hogy lakást vegyenek.
Minden képp ajánld fel!
Mi is megakartuk venni a lakást amiben albérletben vagyunk, de családi ház mellett döntöttünk :)
De egy próbát megér. Neked is jó és nekik is....
Nekünk 2 eve felajánlotta a tulaj hogy vegyük meg a bérelt csaladi hazat, de mi mar tudtuk hogy jobb aron jobbat tudunk venni, megköszöntuk, es mondtuk, hogy nem élnénk vele.
Iszonyúan megsértődött, csak azert nem lett durvább a helyzet mert ra 3 hónapra ki is költöztünk. Kb 6 hónapot laktunk ott amig a pesti lakásunkat arultuk.
Szoval a gesztus jo de nem kell szerintem megsértődni, ...ha veletlen nem élnek vele.
Ha olcson adnátok szerintem könnyebben elgondolkodnak rajta.
Anno pl sokan megvették az önkormányzati lakásokat mert jo konstrukcioval adták el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!