Testvéremmel tervezzük hogy albérletbe költözünk Budapestre. Mit tanácsolnátok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 19:06
11/17 anonim válasza:
Képzeld,nem Csepeli vagyok :-),de ebben a történetben tök mindegy....Olyan munkaköröm,van,hogy szinte mindegyik kerületben megfordulok nap mint -nap,v. hétről-hétre....
12/17 anonim válasza:
Nem tudom minek válaszolgatni,amikor semmi adatot sem ír a kérdező.
13/17 anonim válasza:
Nem csak a kérdezőnek írunk, hiszen ő csak egy ember, hanem az ezernyi érdeklődőnek is. Én ritkán írok, de rengeteg érdeke és hasznos dologról olvasok ezen a helyen.
(59/F)
14/17 anonim válasza:
12-es vagyok.
Értem,persze,de szerinted írjunk le mindent Bp. összes kerületéről,körzetéről a 25 ezr Ft-os szobától a félmillás/hó rózsadombi villáig mindent,beleértve a BKV megközelíthetőségig mindent,hogy a T.olvasók tájékozódjanak?
Ha legalább annyit írna a kérdező,hogy pl. lenne rá 80 ezrünk,és kertes legyen,akkor könnyebb lenne segíteni.
Ha már itt tartunk,én egyet tudok tanácsolni:
Jobb lakni egy kisszobában kultúrált környéken,mint fullos kecóban ocsmány,proli helyen.
15/17 anonim válasza:
Szerintem kerüld Kőbányát, nagybáttyámék ott laknak, mesélte, hol rengeteg kocsi feltörés és egyebek vannak ott....stb :)
16/17 anonim válasza:
#10, a csepeliek egyszerűen úgy vannak vele, hogy ők ismerik a kerületet, az idióták meg legalább nem jönnek oda. :) Nyugodtan lakjatok a drágalátos húgyszagú belvárosotokban, és rettegjetek a hordákban vonuló rejtett nemzeti erőforrásoktól. Mi meg kösz, jól vagyunk. :)
17/17 anonim válasza:
Kérdező, csináljátok. Budapest a lehető legjobb hely, amit az országban találtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!