Akiknek szintén kilátásuk sincs saját lakásra, titeket is zavar a dolog?
A panellyukkal semmire sem mész, arra hiába is vágysz.
Ne sajnáld a bérlakást, mi is béreljük, ahol élünk, de ha már bérlés, akkor olyat bérlünk, amit úgyse tudnánk megvenni (új építésű, tetőteraszos). Nézd a helyzetet más szögből, úgy lakhatsz többféle lakásban is, hogy nem kell megvenni.
Nem az a baj, hogy nem tudsz normális lakást venni, mert már országokban van rendes bérlakás, nagyon kevésnek van saját tulajdona, ez a saját lakás dolog magyar mánia.
Az a baj, hogy két kereső, dolgozó ember nem képes egy átlagos színvonalú életet élni, nem tudsz családot tervezni.
Nekem van saját lakásom, pici panellyuk. Most szabadulok tőle, kevesebbet kapok mint amennyiért vettem. Megy az értéke lefelé folyamatosan. Örülök, hogy a hitel ki van fizetve és nullán állok. Én ezt értem el 40 éves koromra... Most gürizhetnék a felújításra mert közben egyre lelakottabb, aztán fenn sem tudom majd tartani, mert nyugdíjam nem lesz, a két gyerek közül sem tud egyik sem ideköltözni majd...
Szóval kilátástalan az egész. Én most árulom, a pénz arra lesz elég, hogy elindulunk vele külföldre, aztán valahogy lesz...
"Egy panellyukat bérelünk 50 -ért :-(,és ezt is nagyon nehéz kifizetni rezsivel együtt."
Ha a tiétek lenne az a lakás, amiben most laktok, tehát 50 ezerrel lennétek beljebb minden hónapban, akkor sem tudnátok megélni, abból sem lehet sem félretenni, családot tervezni. Ez a k.va nagy baj ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!