Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért hiszik azt a tulajdonoso...

OCSAC kérdése:

Miért hiszik azt a tulajdonosok, hogy a bèrlőknek sok pénze van?

Figyelt kérdés

Nem ingyen kell kiadni egy ingatlant és nem is pár tìzer forintért, de ami árakat elkérnek az albérletért, az már pofátlanság!

Leìrom helyetted az alábbi megjegyzést, mert itt a GYK-n eléggé sok a tahó, beszólogató.

Tudom, ott a lehetőség saját ingatlant venni, de most nem ez a téma. ☝️

A másik sèrelmem az, hogy a tulaj tegnap közölte, hogy 30.000 forintot emel a lakbèren. (úgy, hogy csak egy éve lakom itt)

Arra hivatkozott, hogy neki is emelkedtek a kiadásai.

Ès? Nekem is,mégsem mással fizettetem ki azokat!

Miért a bérlővel kell megfizettetni a tulajnak a saját plusz kiadásait?

Helyettem sem fizeti ki senki a kiadàsaimat!

Miért hiszik azt a tulajok, hogy a bèrlőknek sok pénze van?

Ha nekik sincs, akkor mièrt húzzák le a bérlőket?

#Pénzéhes tulajdonosok.
dec. 16. 10:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Fù, de vèditek magatokat a bèrlőknek szemben"

Nem minden válaszoló bérbeadó, miért hazudsz?

"Úgy állítható be a bèrlő, mintha az egy ocsmàny féreg lenne"

Senki nem állította ezt, miért hazudsz?

"Úgy vèditek önmagatokat, a tulajokat mintha minta polgárok lennètek."

Nem magunkat védjük, miért hazudsz?

"Akkor legyen egy albérlet 2 milla havonta, ha így sír a szátok!"

De hát a TE SZÁD SÍR? MIÉRT HAZUDSZ?

dec. 17. 10:00
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

10# jól levezette mennyi kell minimum befektetnie egy bérbe adónak. Akár milyen lakást is nézünk, az a min 45% önrész a hitele kinullázásához nem kevés pénz.

Az ingatlan árak növekedése, pedig magával viszi az albérletek árának növekedését.

dec. 17. 10:35
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kérdező lehet a 30%-os aki mindenkit lepontozott... :D
dec. 17. 12:13
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
Imádom ezt, hogy a bérbeadónak semmi köze a bérlő anyagi helyzetéhez mert nem jótékonysági intézmény, de mint bérlő én értsem meg, ha ő nem tud megjavíttatni valamit ami a szerződés szerint az ő dolga lenne, merthát most nem áll ugy anyagilag... Meghogy nem tudja egyben visszadni a kuciót mert meg volt szorulva és elköltötte, mert épp férjehez megy a lánya (megtörtént eset és kifogás). Én mint bérlő sem vagyok jótékonysági intézmény egy szolgáltatást fizetek. Az itt mellet döngető, magukat hűbérúrnak tulajdonosok ezt az oldalát viszont már szeretik elfelejteni.
dec. 17. 12:44
 25/28 anonim ***** válasza:
68%
#24 Szép mese, most találtad ki, csak hogy szidhasd a "gonosz hűbérurakat"?
dec. 17. 12:50
 26/28 anonim ***** válasza:
79%
Velem is történ már ilyen, nem akkora science fiction. Nincs pénze új mosógépre most, bocs. Az előző 14 éves volt, és a szerelő is azt mondta cserélni kell. Nem értem a mai 200K körüli bérleti díjakból mi a fenéért nem lehet egy havit félretenni ilyen esetekre?
dec. 17. 13:04
 27/28 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a problémát megoldottam azzal, hogy a konyhabútort leszámítva üresen adom ki a lakást, így a háztartási gépek nem az én problémám.
dec. 17. 13:08
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
27-es, ez is egy megoldás, korrekt is, de ha nem üresen adja ki, és benne van a szeződésben, hogy az ő dolga a javítás/csere akkor az ő dolga. Nem érdekelnek a problémái, ahogyan őt sem az enyémek, hogy jaaaj most nem tudok bérleti díat fizetni mert mittomén' sokba került a fogorvos.
jan. 2. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!