Felújított, bútorozott házba mennyire engedik a tulajdonosok a bérlőnek az állattartást, akár 1 kutyát ?
Figyelt kérdés
nov. 25. 20:12
1/13 anonim válasza:
Általában semennyire, még ettől függetlenül sem.
2/13 anonim válasza:
Benti állatot kevesen engednek amúgy is, de kérdezz rá.
3/13 anonim válasza:
Házba? (ezt írod) Ha valóban ház és van hozzá udvar, akkor kint tartott kutyát esetleg. Bent tartott kutyát nagyon állatbarát tulajdonos enged meg, olyan akinek nem volt még rossz tapasztalata házi kedvenccel bérlővel kapcsolatosan.
5/13 anonim válasza:
Én simán találtam álltbarát bútorozott albérletet Budapesten. Igaz nem designer full új bútortokkal, de arra úgysem lett volna pénzem
6/13 anonim válasza:
Nem szoktak engedni, talán + több havi kaucióval ha neked megéri azt rádobni.
8/13 anonim válasza:
Bocs, 6-os ez már milyen ha "megéri rádobni"...Nyilván ha van kutyája nem fogja szélnek ereszteni...Ez nem olyan mint az a kérdés eldöntése ,hogy hmmm megér-e rádobni 40 ezret mert van tetőterasz...
9/13 anonim válasza:
8#
Én csak azt mondtam ami lenni szokott. Amúgy pedig ha tényleg nem tesz kárt akkor teljesen mindegy is hiszen visszájár kiköltözéskor...
10/13 anonim válasza:
Furcsa érzésem van.
Ha jól következtetek, van valami állatod (kutya, macska, patkány, egér, kanári, papagáj, teknős, aranyhal} és esetleg szerertnél bútorozott lakást bérelni.
És ha valami véletlen folytán az itt válaszolók többsége azt mondja, minden további nélkül, akkor a leendő tulaj ellenkező véleményét ennek a posztnak a lobogtatásával megvátoztatja és engedni fogja, hogy állatkertet üzemeltess a bérleményben?!
Így gondolod?
Egyébként meg nem "házbaN" tartani gondolkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!