Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért vinnyognak az albérlők,...

Miért vinnyognak az albérlők, ha a lakás kivétele előtt munkáltatói igazolást és 2 havi számlakivonatot kérnek? Miért van az, hogy a tulajdonosnak nem szívesen mutatják meg, míg a banknak meg igen, ha hitelt igényelnek? Mi ebben az extra?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a két dolog között, ha lényegében ugyanarról van szó: A bank is, meg a tulaj is szeretne meggyőzödni arról, hogy az albérlő fizetőképes. A banknál miért nem vinnyognak az emberek, ha bekérik az előző havi bankszámlakivonatokat?

dec. 9. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A banki hitelnél az igazolásokra van törvény, a bankra vonatkozóan vannak adatvédelmi szabályok, amiket megfelelő hatóság ellenőriz is. Magánszemélyként nem vagy abban a helyzetben, hogy ugyanilyen garanciákat tudjál adni.
dec. 9. 13:41
 2/10 A kérdező kommentje:
#1: Lakásnézésnél bemutatja, és nem tárolom el sehol az adatokat. Milyen garancia kellene magánszemélyként?
dec. 9. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Ki sem adnám olyannak, aki nem mutatja meg... 30-60 milliós lakásokról van szó...
dec. 9. 13:49
 4/10 Justinianus ***** válasza:
60%
Nem vinnyog senki, csak te.
dec. 9. 18:09
 5/10 SZTANN ***** válasza:
84%
Normális ember nem vinnyog, hanem megérti, hogy biztosítékot kér a tulajdonos. Ha tudja igazolni a bevételét, akkor nincs oka vinnyogni - aki meg vinnyog, nem mutatja be, az gyanús, annak nyugodt szívvel nem adnám ki.
dec. 9. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Csak annak probléma aki nem tudja bemutatni és sumákolni akar. Annak ne is add ki szerintem.
dec. 9. 21:51
 7/10 OCSAC válasza:
19%
Miért vinnyognak a tulajok, ha a bèrlő sokallja a lakbér árát?
dec. 9. 22:20
 8/10 A kérdező kommentje:
#7: Nem kötelező kivenni az albérletet egyedül, lehet menni szobát bérelni, vagy munkásszállóra, ha drága az albi!
dec. 9. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam két tulajdonos is volt,akivel azért nem jött létre a szerződés,mert "vinnyogtak", hogy ragaszkodtam az átutaláshoz és a közjegyzői kiköltözési nyilatkozathoz.Ja és kértem ,mutasson tulajdoni lapot is,hogy biztosan ő az,aki.

Ugyanis egy haveromat így verték át,nem az adta ki,akié a lakás volt és egyszer csak megjelent az igazi tulajdonos...

Nem szentek ám a lakáskiadók sem.

tegnapelőtt 05:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez problémás lehet, ha mondjuk feketén dolgozol, viszont nagyon jól keresel, én több ilyen szakmunkást is ismerek.
tegnap 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!