Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » XVII. Kerületben mennyire...

XVII. Kerületben mennyire nehéz albérlőt találni?

Figyelt kérdés
XVII. Kerületben van egy 75 m2, újépítésű lakásom, 2025 május végén épül fel. 350-380 ezerért tervezném kiadni, mennyire könnyű albérlőt találni ehhez hasonló lakásokhoz?

nov. 27. 23:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%

Ha valakinek van majd 400 -a albira, az inkább bevállal egy hitelt, vagy jobb környéken bérel. Ennyiből Budán is lehet. Ha meg arra/oda köt a melóm, inkább utaznék többet.

Amúgy kutya és gyerek mehet?

Parkolás?

+ rezsi?

Mennyi időre lehet, fix bérért kivenni, pl. kivehető az 5 éves egyetemre is?

Külföldi, cigány is kiveti?

"Dolgozó lány" kiveheti?

A házban van porta?

Bútor?

nov. 28. 00:26
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Ennyiért elég nehéz szerintem, a 250-280 ezer reálisabb, de láttam olcsóbbakat is. De függ attól is hogy milyen állapotú, és milyen a felszereltsége, és milyen bútorokkal van berendezve. Ha nagyon jól néz ki, nagy erkélye van, a 17-ik ketületen belül jó helyen van, korszerű, nem túl régi a lakás, akkor jól kiadható, bár nem ennyiért.
nov. 28. 02:40
 3/28 anonim ***** válasza:
92%

Ez például 240 ezer ft, jól felszerelt, és jobb helyen van. [link]

Ha csökkented az árat, akkor jobban ki tudod adni.

nov. 28. 02:50
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Akinek ennyije van, inkább bérel beljebb és kisebbet, vagy családi házat, vagy fizet hitelt. Ne abból számold vissza, hogy neked mikor térüljön meg, hanem objektíve nézz rá, hogy a piacon a hasonló lakásokat mennyiért adják ki.
nov. 28. 04:48
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Azt értem, hogy új építésű, és sokba kerül egy ilyen lakás. De attól még nem olyan vonzó, hogy valaki ennyit kiadjon érte Budapest külső kerületében. Legalábbis én így gondolom. Akinek abban a kerületben van jó állása, vagy vállalkozása, és olyan lakásban szeretne élni, amiben még senki nem lakott annak ideális lehet, de ennyi pénzért legyen nagyon jól felszerelt, dizájnos, legalább duplakomfortos.
nov. 28. 04:59
 6/28 anonim ***** válasza:
25%
Biztosan ki tudod adni, Budapesten a kereslet nagyobb mint a kínálat. Az ár a kérdéses inkább. Jól fel kell mérni a piacot, hogy reális áron hirdess.
nov. 28. 06:48
 7/28 Noren1989 ***** válasza:
88%
Szerintem ennyiért elfelejtheted. 400ért màr egy 100milkàs hàzat, ismétlem hàzat tudsz törleszteni. Ha te így gondolkozol, el kell keserítselek, nem lesz albérlőd.
nov. 28. 07:31
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogják kivenni ennyiért.

Hiába volt neked 80 millióba, vagy fizetsz rá ennyi törlesztőt, vagy még sokkal többet.

Te az a madár vagy, aki kifizette a nagy pénzt az új lakásért, valaki más meg 250ért fog benne lakni.

nov. 28. 10:33
 9/28 A kérdező kommentje:
Fedett garázs, terasz van… akik meg arra kérdeztek rá, h milyen dizájn, milyen felszereltségű, milyen állapotú. Leírtam, új építés, legjobban felszerelve! Akik meg csak pampognak, h drága… nyissátok már ki a szemeteket, és mutassatok nekem új építést 300 alatt, garázzsal, terasszal, butorozva (17. Keruleti árakat mondtam lakásra)! 3-as válaszoló, amit küldtél az vagy 10x szarabb. Mind dizájnban, mind felszereltségre, mind nagyságra, mind építésre gyengébb… ebből is látszik, h minimum 300 fölé kell lőnöm, de a kérdés, hogy 300-370 között mennyire, de látszólag a legtöbben annyira sincsenek képben, mint én… akik meg értelmes reális választ adtak, azoknak köszönöm!
nov. 28. 11:47
 10/28 anonim ***** válasza:
75%
Rákosborzasztón és mégcsak nem is ház? Kizárt. Ha nagyon menő 250-300 e körül és csak úgy, ha engedsz családot is és nem egyedülálló, kutyátlan, gyermeketelen emberben gondolkoodsz...Btw olcsóbban bérlek óbudán...Igaz garázs nincs, de teszek rá mert kocsim sincs, és csak sima kis erkélyem van nem, óriási, de a dunára néz, a konyhából meg a budai hegyeket látom
nov. 28. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!