Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 5. Emeleti azaz zárószinti...

5. Emeleti azaz zárószinti lakásnak mik a hátrànyai? Esetleg az előnyei ?

Figyelt kérdés

Sajnos csak ilyen albérletet találok. Eddig társasházban laktam elsőn de ezt eladják év végével mennem kell. Kérem aki tud ossza meg a tapasztalatait.

Fiatal vagyok és egészséges a lépcsőzés része nem gond. De ezen kívül minden érdekel.

#lakás #Zárószinti
nov. 30. 14:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy panelprogramot épület tehát szigetelt.
nov. 30. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma, legalább nem dobognak a fejed felett. Ha szigetelt, akkor nemigen számít, ha süti a nap, vagy -10 fok van. Ha lifthiba esetén sem probléma a 10-re felmenni, akkor én nagyon is előnyösnek látom.
nov. 30. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Most látom, hogy csak öt emelet van.
nov. 30. 14:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen 5. Emelet itt nincs lift.

Még az ágy nemtudom hogy lesz felcipelve mert a lépcsőház is szűk de max veszek matracot

nov. 30. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Előnye, hogy nem dübögnek feletted, hogy nem áztatnak be, hogy nem rázzák a fejedre a porrongyot, fent csendesebb az utcai forgalomtól és a lakók jövés-menésétől is.

Hátránya, hogy néha nem fog jól esni fáradtan, csomagokkal felcaplatni.

nov. 30. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Előnye, hogy sportos leszel és csak az alsó szomszédot zavarod. Hátránya, hogy marha meleg nyáron. Laktam ilyenben pár hónapot, nagyon szép volt a kilátás, szuper volt a beosztása, klíma nélkül viszont megsültem volna (meg marha zajos volt egy forgalmas út mellett, így már négykor felkeltem rá). Azért panelben az öt emeletet megmászni nem olyan gáz, egy gangos polgári házban majd a duplája lenne a belmagasságok miatt.
nov. 30. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem laktam meg ilyen helyen, de ugy gondolom h 5. emeletre lift nelkul a cipekedes a nehez, meg nyaron meleg, ennyi hatranya.

Teto vizszigetelese se a te problemad, mert a tulajnak okoz gondot, ha van ilyen.

Zaj nem tud annyira felmenni arra a szintre mar ugy gondolom. Levego tisztabb, szunyog talan kevesebb van ott.

nov. 30. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor panelbe költöztünk a 10-re is gyalog kellett felvinni mindent, mert a beköltözések idejére kikapcsolták a liftet, nehogy túlterheljék. Kibirta mindenki, és franciaágyat is vittünk fel (a végére állítva, hogy elférjen). Gond akkor van, ha jön egy lábtörés, de elég egy idegbecsípődés is...
nov. 30. 16:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb hogy feletted nem fognak zörögni.

Én 10 évig laktam első emeleten, és eldöntöttem hogy ha mégegyszer társasházba, panelba megyek lakni (valszeg soha!!) akkor csakis zárószint.

nov. 30. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Hátrány, hogy minden szag felfelé száll. A közösbe szellőztető, folytonbüdösetfőző szomszéd, meg az éjjel-nappal bagózó szomszéd bűze is nálad fog kikötni.

Ezt leszámítva én szeretek legfölül lakni. :)

dec. 2. 17:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!