5. Emeleti azaz zárószinti lakásnak mik a hátrànyai? Esetleg az előnyei ?
Sajnos csak ilyen albérletet találok. Eddig társasházban laktam elsőn de ezt eladják év végével mennem kell. Kérem aki tud ossza meg a tapasztalatait.
Fiatal vagyok és egészséges a lépcsőzés része nem gond. De ezen kívül minden érdekel.
Igen 5. Emelet itt nincs lift.
Még az ágy nemtudom hogy lesz felcipelve mert a lépcsőház is szűk de max veszek matracot
Előnye, hogy nem dübögnek feletted, hogy nem áztatnak be, hogy nem rázzák a fejedre a porrongyot, fent csendesebb az utcai forgalomtól és a lakók jövés-menésétől is.
Hátránya, hogy néha nem fog jól esni fáradtan, csomagokkal felcaplatni.
Nem laktam meg ilyen helyen, de ugy gondolom h 5. emeletre lift nelkul a cipekedes a nehez, meg nyaron meleg, ennyi hatranya.
Teto vizszigetelese se a te problemad, mert a tulajnak okoz gondot, ha van ilyen.
Zaj nem tud annyira felmenni arra a szintre mar ugy gondolom. Levego tisztabb, szunyog talan kevesebb van ott.
A legjobb hogy feletted nem fognak zörögni.
Én 10 évig laktam első emeleten, és eldöntöttem hogy ha mégegyszer társasházba, panelba megyek lakni (valszeg soha!!) akkor csakis zárószint.
Hátrány, hogy minden szag felfelé száll. A közösbe szellőztető, folytonbüdösetfőző szomszéd, meg az éjjel-nappal bagózó szomszéd bűze is nálad fog kikötni.
Ezt leszámítva én szeretek legfölül lakni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!