Mennyi volt a legrövidebb idő amit egy albérletben töltöttél?
Figyelt kérdés
Miért mentél máshova ?nov. 6. 20:29
1/7 anonim válasza:
Nekem 3 év 9 hónap volt. 26 évesen költöztem el otthonról, a barátnőmmel költöztünk össze. Majd ő 2 év után elköltözött, de én maradtam tovább ott egyedül. Azért mentem máshova, mert közben örököltem egy házat amit eladtam vidéken, és abból vettem egy saját lakást a városban.
2/7 anonim válasza:
Úgy 10 perc. Csak beugrottam egy baráthoz, de nem maradtunk, csak megvártuk amíg felöltözik.
3/7 anonim válasza:
Nulla. A szülőkkel éltem egész addig, amíg saját lakást nem vettem. Semmi értelmét nem láttam albérletet fizetni ugyanabban a városban.
4/7 anonim válasza:
3 hét. Teljesen vadidegenhez költöztem be, eleinte semleges volt, de aztán furán kezdett viselkedni, kb. már ki sem mentem a szobából, nehogy valamit "elrontsak", rossz helyre tegyek vissza, nem úgy pakolok el stb. Aztán meguntam és buktam a kauciót, de nem bántam, mert borzasztóan éreztem magam.
5/7 anonim válasza:
5 évig laktunk albérletbe, aztán családi házba költöztünk.
6/7 anonim válasza:
5 hónap. Ennyi időre terveztem ott lenni (szobát béreltem, vártam, hogy a barátnőm végezzen az egyetemen és aztán legyen munkája. Utána összeköltöztünk)
6 hónap: külföldön voltam, Erasmus (eredetileg tovább terveztem maradni, de nem tetszett sem az ország sem az egyetem, sem a lehetőségek, tulajdonképpen semmi.) Hazaköltöztem.
Jelenleg ez a 4. hónapom a jelenlegi albiban, de ez nagyon tetszik. Itt tervezek hozzabb távon maradni, ha nem történik valami extrém. Leghamarabb mondjuk 2 év múlva költöznék el, akkor már sajátba. De valószínűleg kicsit több idő lesz az a saját, meglátjuk.
7/7 anonim válasza:
0 , mert mama hoteleztem 29 éves koromig ment a gyűjtögetés és vettem sajátot.
Sub total:
- 1 barátnő
+ 1 lakás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!