Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A népszinhaz utcában jó...

A népszinhaz utcában jó albérletben lakni?

Figyelt kérdés

nov. 3. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha feka vagy kínai vagy cigo vagy, akkor biztos.
nov. 3. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon, többsége régi ház ami elhanyagolt felújítás szempontjából, villamos miatt elég zajos, emellett sok cigó és csöves van ott.
nov. 3. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobb környék finoman szólva. A kérdésed lényege, hogy a Népszínház utcában jó lakni? Mindegy hogy bérlő vagy tulajdonos vagy. Akkor jó ott lakni - bárkinek- ha olyan az életformája hogy oda ahhoz a környékhez kötődik valami miatt. Pl. a környéken lakik a családod, ott nőttél fel, vagy a Teleki téri piacon van boltod és akkor nem kell hajnalban messze menni dolgozni. Ha semmi kötődésed a helyhez, csak simán ott találsz egy kiadó lakást, akkor a válasz az hogy nem, nem jó környék, magas a bűnözési ráta. Lepukkant épületek sora - mégha amiben bérelnél nem is lepukkant- proli negyed. Villamosok miatt zajos.
nov. 3. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ezt kéthetente megkérdezik itt, érdemes lenne rákeresned.
nov. 3. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom ajánlani a NépszínházTV-t a YouTube-on, máris szép belátást nyersz az ott lévő magas kultúrából.
nov. 3. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A török boltba járok havonta egyszer...akkor annyi élmény ér, hogy egy hónap kell a feldolgozáshoz...
nov. 3. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp. Budapest belvárosában a legrosszabb környék
nov. 3. 14:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem is olcsó, meg nem is biztonságos, én hanyagolnám
nov. 4. 09:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A házak elhanyagoltak, kívülről (de a többség belülről is) erősen felújításra szorulnak. A közbiztonság rossz, sok a khm “kétes alak”, hogy finoman fogalmazzak. Az utca is koszos, zajos. Ahogy előttem írták, csak akkor érdemes oda költözni, ha van oda szoros kötődésed, egyébként nem ajánlom.
nov. 4. 15:51
 10/10 anonim válasza:
Ha szereted a nyomort, akkor nagyon jó.
nov. 10. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!