Szerintetek jó ötlet albérletbe költözni? A legjobb barátnőmmel kitaláltuk, hogy ha leérettségiztünk, akkor egy albérleten fogunk lakni Budapesten. Nektek mi a véleményetek? Közületek kik laktak már albérleten?
Miből? A szüleid mit mondanak? Fizetik?
Mi a célod? Tanulsz és/vagy dolgozol?
Ha dolgoztok már addigra akkor ők.
De szerintem szülőket nagyon leterhelné egy plusz albérlet.
Nagyon rossz ötlet. A legjobban spórolni akkor lehet amikor már dolgozol de a szülőkkel laksz.
Onnan hogy elkoltozol, nem engedhetsz meg magadnak nagyon sok mindent. Pl utazást, mozit stb. Ez mind luxuscikk lesz.
Gondolj a jövődre és gyűjts
A legjobb barátnőd meddig a legjobb? Ki fizeti a bérleményt, milyen megoszlásban? Tudtok-e szerződést kötni?..
még sorolhatnám, de úgy érzem felesleges.
Nagyon szép álomvilágban éltek😅
Tisztában vagytok vele mennyibe kerül egy telek Budapest környékén? "Hitelt felvenni nem szeretnénk" ha szeretnétek se kapnátok 0ft önerőre lakáshitelt szóval látszik hogy ezzel se vagytok tisztában illetve valószínűleg kb 10év kellene ahoz hogy önerőt gyűjtsetek pesti albérletárak mellett.
Ohh 9es felesleges írni neki én már megkaptam tőle privátban hogy kérjek bocsánatot tőle mert nem tudom hogy mennyi pénz van a számláján 🤣
8as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!