Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Akik albérletben laknak,...

Akik albérletben laknak, mennyi ideig szoktak ott lakni? Mióta laktok albérletben?

Figyelt kérdés

2024. jún. 2. 15:52
 1/6 A nagy Levin ***** válasza:
11%
Én hál' istennek sosem laktam albérletben, de van több ismerősöm, aki igen. Az a tapasztalatom, hogy akik albérletben laknak, nem túl sok kivétellel egész életükben ott fognak lakni.
2024. jún. 2. 16:00
 2/6 A nagy Levin ***** válasza:
74%
Kiegészítés: persze nem azokra gondolok, aki tanulmányaik, vagy valamilyen munka miatt pár évig távol éltek/élnek az otthonuktól, de ha valaki albérletben kezdi a felnőtt életét, az csak nehezen tud saját lakáshoz jutni. Leginkább ha bevállal egy hitelt (ha kap), esetleg örököl.
2024. jún. 2. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 évig laktam albérletben.
2024. jún. 2. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 évig laktam albérletben. Most már én adok ki lakást. 5éve ugyanaz a bérlőm, és ő egy másik bérleményből jött.
2024. jún. 2. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

2004 óta élek albérletben, és 2008 óta adom ki a saját lakásaimat.

Igen, maradni fogok albérletben.

2024. jún. 2. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Én többször laktam albérletben, a leghosszabb 2 év volt.
2024. jún. 4. 05:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!