Miért adja ki valaki a lakását piaci ár alatt?
Ritkán, de felbukkan hirdetésekben, hogy 30-50 ezerrel kevesebbért adnak ki ingatlant. (Nem a környék vagy az állapota miatt)
De kapásból tudok három ismerőst is mondani, aki szinte féláron bérel és nem is rokontól.
Tele vannak az elnéptelenedő falvak üres házakkal, ami a kutyáknak nem kell, erre még fizessen is adót, aki megörökölte? Vagy bontassa le? Az sincs ingyen.
Sok lakást fel kellene újítani, amire nincs pénze a tulajnak, gyűjtöget rá, de azért adót fizessen?
"Tele vannak az elnéptelenedő falvak üres házakkal, ami a kutyáknak nem kell, erre még fizessen is adót, aki megörökölte? Vagy bontassa le? Az sincs ingyen."
Te komolyan nem olvastad el félig se azt amit írtam? Próbáld meg még egyszer légyszi.
#31: Ki lehet azt régiósan is vetni, mivel az ingatlan nem vált pozíciót, hogy Budapest, felkapott agglomeráció meg pár olyan egyetem, illetve iparváros, ahol szintén nagyon elszálltak az árak.
Az elnéptelenedő falvak másik történet. Ott inkább valami olyan kéne, hogy kihirdetni, hogy ki fizeti a legnagyobb összeget a bontott épületrészekért, az nyeri a projektet és akkor nem a tulajdonosnak kell fizetni a bontásért, hanem az építőipari vállalkozó fizetne a second-hand bontott törmelékért, amit ő fel tud használni a munkái során.
Rengeteg minden újrahasznosítható lenne.
Én azért adnám ki olcsón ha külföldre költözm, fix hitel van rajta 95e havonta legalább azt termelje ki azt le van sz*.
Talán csak 1 szempont lenne hogy a bútorok ból 1 asztal és 1 szék marad a többit eladnám a a bérlő kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!