Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy oldjam meg az albérletet?

Hogy oldjam meg az albérletet?

Figyelt kérdés
Rokkantnyugdíjas vagyok mellette 4 órában dolgozok. Összes havi bevételek 150000 forint. Debrecenben az átlagos albérlet egy lakás esetén 160000 forint plusz rezsi. És még valamiből kaját is kéne vennem. Nincs más lehetőségem csak a hajlektalanszallo?

szept. 28. 07:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
szept. 28. 14:44
 22/36 A kérdező kommentje:
A legfontosabb kérdés ami ott van fenn a fejlécben.
szept. 28. 14:50
 23/36 anonim ***** válasza:
79%

Nincs más lehetőségem csak a hajlektalanszallo?

De van, tobb penzt keresni rendes alberletre. Tehat fennall a kerdes, hogyan tudsz tobb penzt keresni?

szept. 28. 15:02
 24/36 mindentudó99 ***** válasza:
42%
#22 Az is ott van hogy rokkantnyugdijas vagy te magad írtad majd kikéred magadnak hogy olyan nincs is. 44 éves korodra már lehetne valamid én most vagyok ennyi és van egy hitelmentes kertesházam falun. Sok spórolással és munkával persze. Biztos nem voltál mindig rokkant. Egy romos tanyát minimum vagy valamit össze kellett volna már hozni ennyi idős korodra ahol meghuzhatod magad legalább. Az ember nagyrészt maga tehet a sorsáról . Tudom ez kegyetlenül hangzik de így van.
szept. 28. 16:01
 25/36 mindentudó99 ***** válasza:
70%
Mellesleg olyan nincs hogy nem vesznek fel sehova. Ma csak az nem dolgozik aki nem akar. Nem most mikor még nem voltál rokkant . Van aki 20 éve munkasszállón lakik amit a munkaadó biztosit ingyen. Sokan ilyen helyen pár évet lehúznak spórolnak önerőre és vesznek házat lakást. Elmentek az évek most meg ellehetetlenültél. Ez van. Ninvs mar szocializmus 35 éve vége az állami gondoskodásnak
szept. 28. 16:09
 26/36 anonim ***** válasza:
21%

Na most elárverezték vagy összedőlt??? .... Esetleg az asszony dobott ki? Vagy mi van???

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__12815153-h..

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__12815298-ak..

szept. 28. 16:15
 27/36 Senior Séf ***** válasza:
74%
Kiöregedő falvakban lehet rendbe tartásért lakható házat találni.
szept. 29. 12:36
 28/36 anonim ***** válasza:
35%

Miért vagy rokkant? Miért csak 4 órában dolgozol?

Hiányzik egy lábad vagy kezed?

Mert ha ezek megvannak, akkor igazából tudnál olyan munkát végezni, ami többet fizet 150 000-nél. De még egy lábbal vagy félkézzel is lehet dolgozni ám!

Napi 8 óra munkával többet tudsz keresni, mint 150 000. Emellett még tudnál vállalni hétvégén bármilyen házkörüli munkát (fűnyírás, pakolás, segédmunka, vagy bármi ilyesmi).

Én pl. nem találok embert, aki behordaná a tüzifámat, pedig megfizetném.... (Amúgy már behordtam, ráment jópár estém nyáron a 40 fokban, de legalább a karizmom edződött😆).

Igen, kicsit (vagy nagyon), de meg kell feszülni. Akarni kell. Vagy marad a hajléktalanszálló. Napi 4 óra munka bizony csak erre elég.

Nem ismerünk, nem tudjuk a történetedet, így segíteni sem egyszerű.

Mondjuk ha ezt a kérdést ki tudtad írni, akkor van okostelefonod és internet előfizetésed is. Ezek nem létszükségletek, telefonnak jó egy nyomógombos is, az internetet meg le is lehet mondani.

A költségeket csökkenteni kell, a bevételeket növelni. Ez viszont rengeteg erőfeszítéssel és lemondással jár.

szept. 30. 22:02
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért nagy munkaajánlgatásotokban ne feledjétek már, hogy valaki nem potyára van leszázalékolva. Hiába nem hiányzik végtagja, attól még beteg. Így a teherbírása, energiája nem bír annyit mint egy egészséges ember. Ha tudna napi nyolc órát dolgozni, mellé meg még kis laza hétvégi kiegészítést, akkor nem lenne betegség miatt leszázalékolva.
szept. 30. 22:16
 30/36 anonim ***** válasza:
30%

#29 Az a gond, hogy egy napja és egy rakat válasszal ezelőtt kérdeztem meg tőle én is, hogy miért van leszázalékolva, de nem válaszolt rá. Pedig pont ezért kérdeztem, hogy ne adjunk olyan "tanácsot" amit nem képes megfogadni. A munkahelyemen is van egy srác aki okos, egyetemet végzett, de alig tud járni, nehezen mozog, így hiába van a végzettsége, csak olyan munkát tud végezni amiért keveset fizetnek. Egy másik a szomszéd utcában lakik, ő meg egyedül menni se tud 1-2 lépésnél többet, csak elektromos járművel tud közlekedni. Mindkettőnek általános mozgásszervi problémája van, tehát mindenféle mozgást igénylő tevékenység problémás, még az egyszerű írás is ha nem számítógépen van. Ahogy mi sem születünk mind iformatikusoknak, hát ők sem, hiába is lenne az nekik könnyebben elvégezhet feladat.

De nem válaszolt a kérdésre, lehet azért mert jogos a 28-as néhány megjegyzése.

szept. 30. 23:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!