Hogy oldjam meg az albérletet?
Így van!
Az árakat nem tudjuk lejjebb vinni és az ö bevételeit sem tudjuk ráolvasással növelni....
Nem a rokkantnyugdíjra kellene alapozni, hanem valami fix munkára. Napi 4 órában nemigazán lehet albérletről álmodni. Sokan még napi 8 órában is szűkösen jönnek ki...
Ha nincs különösebb szellemi vagy szervi baja, akkor lehet dolgozni.
Ne sértődj meg kérdező, de felhoznék egy példát. Varga Irén, akit a Youtuberól vagy a Tiktokról lehet ismerni. Hivatkozik ő mindenféle betegségre (ödéma, migrén, cukor, látás, rosszullét, stb...), amik miatt nem tud elmenni dolgozni. Nooooormális???? Cukor miatt nem dolgozni? Aki képes liveozni Tiktokon, az dolgozni is el tud menni. Ezekkel a betegségekkel bizony lehet dolgozni. Cukorbetegséggel is lehet munkát vállalni. Ha csak nem ágybanfekvős a betegség, akkor megoldható a munka.
#33 Én alapvetően lusta természet vagyok, vagyis valamennyire megértem azokat akik nem szeretnek nagyon erőlködni a munkával. Azonban van egy közeli rokonom akinek viszonylag fiatalon olyan szívbetegséget állapítottak meg, ami miatt tüdő és szívcserére szorulna. Sajnos későn ismerték fel a problémáját, ritka betegség, egyfajta veleszületett rendellenesség. Annak ellenére, hogy amikor kiderült mi a baja akkor 1 évet adtak neki ha nem sikerül a transzplantáció - aminek szintén nem túl jók a túlélési esélyei, sikerült mindent megtennie - utána tanult a gyógyszereknek, a gyógyhatású készítményeknek stb. és a sokat szidott magyar egészségügyben is megkapott minden más ellátást, a nagyon drága gyógyszereket is, így már ez az "1 éve van hátra" lassan egy évtizede volt.
A szája állandóan kékül az oxigén hiánytól, nem tud felmenni pihenés nélkül 3 lépcsőfokot és egy bevásárlás során a séta teljesen kimeríti, mégis dolgozik pont úgy mint előtte. Nem 8 órában, csak 4-ben, de egy hónapot se volt otthon az elmúlt évtizedben amiatt, hogy ez a problémája van.
Nekem ilyen szempontból ő a követendő példa, hogy egyrészt örüljek, hogy nekem sokkal könnyebb az életem és akkor emeljem meg a hátsómat és csináljam meg amit kell, másrészt, hogy meg lehet találni azt a munkát amit ilyen hátrányokkal is lehet végezni.
De nem tudjuk a kérdezővel mi van, ezért nem tudunk neki semmit mondani aminek értelme lenne, mert lehet nála teljesen más a helyzet.
Gondoltál-e arra, hogy valamelyik rokonoddal összeköltözz? Egyedül ennyiből nemigen lehet megélni, legfeljebb csak akkor, ha tehermentes lakása van valakinek és akkor is össze kell húzni a nadrágszíjat.
Szégyelljék magukat azok a kommentelők, akik szerint csak akarni kell és akkor dolgozhatna. Még egészséges embereknek is nehéz munkát találni. Az itt bezzegelő kommentelők nem valami empatikusak, másrészt itt mindenki úgy hazudozik össze-vissza, ahogy akar, mert nem ellenőrizhető. Leszázalékolni eleve olyanokat szoktak, akik súlyos betegek és emiatt NEM KÉPESEK annyit dolgozni, mintha egészségesek lennének. A kérdező azt tanulhatta volna meg, hogy itt nem érdemes tanácsot kérni, mert csak a bezzegelés és a belerúgás megy, ritkán érkezik konstruktív és empatikus válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!