Mit tegyek ha a főbérlőm szó nélkül járkál fel a lakásba?
Többször fordult elő a szomszéd szerint hogy míg nem voltam itthon,addig a főbérlő feljött. Legutóbb pont itthon voltam amikor szó nélkül feljött hogy körbenézen nincs e valaki itt velem.
Elvileg heti 2-3szor feljár míg dolgozni vagyok.
Bocs a szemelyeskedesert, de te mennyire voltal asszertiv 23 eves nokent? Elso alberletben? Most kezded a felnott eletet,nem tanitottak az iskolaban, hogy mukodnek a dolgok,mire kell figyelni.
Mert en emlekszem, semennyire nem voltam asszertiv. Ugyanugy felenk voltam es naiv, csak nekem spec szerencsem volt az alberleteknel.
Kerdezo, lehet unatkozik a bacsi,felti a lakasat, menekul a hazsartos felesegtol - nem feltetelen a bugyijaidat szagolgatja. De ez akkor sem oke viselkedes. A koltozest es a jobban esznel levest ajanlom tovabbra is. Tajekozodj, mi kell legyen egy szerzodesben, nem baj, ha ingatlanos v ugyved be van vonva, es igen, majd fejlodik az enkeped,meg a tapasztalataid alapjan majd jobban tudod kepviselni magad innentol.
Akkor elmondom még egyszer, nagyon világosan, mert úgy tűnik, hogy nem igazán vagy képes megragadni a lényeget.
Jelen esetben teljesen mindegy hogy mi van a szerződésben, ugyanis egy szerződés nem írhatja felül a jogszabályokat, törvényeket.
A törvény pedig világosan kimondja többek között, hogy ha a bérbeadó bejelentés nélkül lép az ingatlan területére, akkor magánlaksértést követ el!
En is lassan irom, hatha megerted.
A legtobb foberlo neha be akar menni, es ebben meg lehet allapodni es leirni a szerzodesben. Szerintem is sok a havonta, de azert a tobbseg osszekoti a berleti dij fizetesevel. Nyilvan arrol szo sincs ebben az esetben sem, hogy bejelentes nelkul megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!