Mit csináljak, ha felmondtâk az albérletem?
Ki mit csinàlna ebbe a helyzetben?
Szóval albérletben élek ès a főberlőm pár napja jelentette be hogy eladja a lakás és február végéig költözzek ki. Szóval durván 30 napom van erre h hogy találjak, illetve kifizessem a kauciót. Probléma itt adódik. Sajnos nincs ennyi megtakarításom. Minden hónapban épp hogy kijövök a pénzből. Januári lakbért február 10.ig kellene kifizetnem. De ha kifizetem nem tudok kauciót fizetni egy új albérletbe, de közbe a főberlő csak akkor adja vissza állítólag a kauciót, ha mindent rendezek. De ugye februárban is ott fogok lakni mèg, így februári lakbért is kikell fizetnem február végén amíg kaptam a határidőt. Magyarul jobb esetben február végén vissza adja a kauciót talán, ha nem talál ki valamit hogy ezt meg azt megkell javítani stb stb. De közbe nekem februárban találni kell alberlet, azaz 2havi kauciót+1 havi lakbért kellene a leendő főerlőnek fizetnem. Ki mit csinálna ebbe a helyzetben? Én arra gondoltam, hogy mar nem fizetek ki februárban, nyugodtan vonja le kaucióból, így talán bebiztositom magam. De nemtudom ez mennyire lenne jó ötlet?!?! Szóval mit csináljak? Köszönöm.
😂
Zseniális életvezetés putris cigány módon oldani meg a dolgokat és hónapról hónapra élni 2 gyerekkel.
Hol van apuka a történetből? Ő nem fizet semmit? Miért nem?
Első voltam, de már látom, hogy kár volt rád időt pazarolnom sajnos...Menthetetlen vagy
"logikus nálam a gyerekek."
Nem! Ott van jobb helyük ahol a feltételek jobbak. Egy férfi ugyan úgy tud gyereket nevelni, mint egy nő, persze, ha akar.
500000 ft személyi hitel kell neked, 2-3 nap alatt elbírálják. Aztán ha visszakapod a pénzedet befizeted a tőke tartozásba, így minimális kamatot és kezelési költséget fizetsz csak ki. 60 hónapra 12-13000 ft, amit 2-3 hónap alatt végtörlesztesz.
Isten őrizz, hogy erre a helyzetre hitel vegyél fel, ezt úgy írom, hogy még én javasoltam neked a hitelt az elején, csak fogalmam sem volt arról, hogy ennyire felelőtlen vagy
Ennyi bevételből még saját ingatlanban is necces a két gyerek, nehogy albérletben
Azonnal hazaköltözni!!! Bár írod, hogy család nincs, az mit jelent? Nem élnek a szüleid? Akkor csak örököltél valamit,ahová költözni tudsz?
Nagyszülők, rokonság, bárki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!