Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A tulaj állandó lakcime az...

Deadpool73 kérdése:

A tulaj állandó lakcime az ahol én lakom albérletben.. Ez ok?Mert a leveleit a mindent is hozzám hoznak és csak néznek, hogy mondom nem én vagyok.. Nem értem ha nem itt lakik(nem is lakott csak a lakás az övé) akkor miért ide van állandóra bejelentve

Figyelt kérdés

#albérlet #tulaj #Állandó lakcim
jan. 31. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Mert ő így látja jónak. Van a bejelentett lakása és van valahol állandó lakcíme. Ahonnan leveleket kap, ott a bejentett lakcíme van megadva. Ennyi.

Miért itt kérdezed? Kérdezd meg tőle.

Viszont neked kutya kötelességed azonnal értesíteni, ha bármilyen küldeménye érkezett.

Ajánlott levelet nem vagy köteles átvenni, de értesítened kell, hogy menjen érte a postára.

Ha másféle csomagküldő szolgálatnak is a bejelentett címét adja meg, akkor ő köteles téged értesíteni. De mivel te nem vagy a titkára, azt meg kell vele beszélni, hogy ezt ne tegye, mert téged zavar.

A hivatalos leveleiről viszont, közmű, önkormányzat, stb, stb, köteles vagy értesíteni.

jan. 31. 21:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors korrekt választ!Laktam már több helyen is albérletben de ilyennel még nem találkoztam.. Igy valószínű állandóra nem is tudok ide bejelenkezni..
jan. 31. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, Én is ilyen albérletben lakok. Sose lakott itt, de amikor megvette a lakást, akkor nem volt más hely, ahová bejelentkezhetett volna. Azt így maradt.
jan. 31. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is oda jón pár levele. Írok neki egy rmailt ha jon, benthagyom a ladaba es elviszi
febr. 1. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
A bejelentés még érthető is. Én a levelek átirányítását nem értem. Mindenhol meg lehet adni levelezési címet. Miért nem adja meg a tartózkodási helyét.
febr. 2. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Honnan tudni hogy az az állandó lakcíme? Lehet hogy van egy állandó neki, meg egy levelezési cím.

Lehet hogy zavaró ha sok levele érkezik, szólhatsz neki hogy ez téged zavar, biztos találtok rá megoldást de igazából szíve joga oda postáztatni bármit is.

febr. 5. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!